Ето я: Това е щерката на Големия Маргин – Красимира! (виж каква красавица се оказа – СНИМКИ)

Ето я: Това е щерката на Големия Маргин – Красимира! (виж каква красавица се оказа – СНИМКИ)
4 (80%) 2 votes

Досега никой не беше виждал децата и съпругата на Големия Маргин!

Най-сетне се случи – дъщерята на Големия Маргин се издаде и излезе на светло. Досега поне, въпреки огромното любопитство, никой не беше виждал нито жената, нито децата на Красимир Маринов, по-известен като Големия Маргин.

Заради скандалната си слава, той упорито криеше семейството си от света, а снимките на малката му дъщеря Красимира изскочиха съвсем случайно. Момичето, което се оказа страшна красавица, е първа дружка с дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, пише вестник „Галерия“.

Големия Маргин

Въпреки скандалната си слава, Големия Маргин се радва на свестни и образовани деца

Двете често се забавляват заедно, в компанията на друго известно чедо – щерката на екс футболиста Лъчезар Танев – Теодора. Както сами ще се убедите от снимките, малката принцеса на Големия Маргин е просто сияеща. Естествена и винаги усмихната, тя е като притегателна за хората, каквото и да се говори за баща й, това разкриха близки до обкръжението й източници.

Красимир Маринов има три деца като най-голямата му дъщеря се казва Александра и се прочу като една от големите страсти на тенис сензацията ни Григор Димитров. Александра е завършила университет в Англия с пълно отличие и е била състудентка с детето на Слободан Милошевич.

Заради доброто й обучение и развитие, татко й решил да й подари огромен апартамент в Лондон, на цена от повече от половин милион. Алекс имала най-развит нюх към бизнеса от всички и затова се говори, че евентуално тя ще наследи империята на баща си.

Ето я малката принцеса на Големия Маргин - Красимира

Ето я малката принцеса на Големия Маргин – Красимира

Определено Красимира е красиво и слънчево момиче

Определено Красимира е красиво и слънчево момиче

За малката Красимира обаче не се знае много. Семейството на Маргина отдавна живее в Испания и не се връща у нас. Това, което хората говорят за трите му деца обаче – две дъщери и един син е, че са изключително начетени, скромни и естествени хора.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар