Сензация: Виж гаджето на Любо Киров! (певецът луд от любов, най-сетне я откри – подробности)

Сензация: Виж гаджето на Любо Киров! (певецът луд от любов, най-сетне я откри – подробности)
4.2 (84%) 5 votes

Любо Киров май най-после откри човека за себе си! Дано този път да не остане разочарован като преди

Певецът и хитмейкър Любо Киров е на път да тръшне в депресия много свои фенки. Защото, ако досега той беше свободен или все не му вървеше в любовта, то днес най-после я откри.

Любо Киров преди дни е бил забелязан от очевидци заедно с гаджето си. Което не е някоя знойна красавица, а млад и страшно атлетичен младеж, съобщава вестник „Всеки ден“.

Любо Киров

Любо Киров може би най-после откри човека за себе си, след толкова несполучливи опити и болка

Двойката е изглеждала много щастлива, пазарувайки в голям супермаркет в южните квартали на столицата. Докато Любо Киров обаче вършеел с количката в магазина и пазарувал стоки на поразия, сред които и класна ракия за вечерята, то половинката му предпочела да остане навън и да рови нещо из телефона си.

„Направи ни впечатление, че момчето е адски красиво и поддържано. Беше се барнал в дънкови бермуди и бял потник, а косата му беше страшно поддържана, с прическа. За разлика от него, Любо Киров си беше същият, какъвто си го знаем. Беше облечен небрежно и дори размъкнато, а косата му беше доста рошава“, коментират свидетели на милата картинка.

Впечатление обаче направило нещо доста по-важно в отношенията между двамата. Докато Киров плащал на касата, явно една част от сумата не му е достигнала. Той моментално изтърчал навън и попитал приятеля си, който веднага бръкнал, извадил портфейла си и подал на певеца няколко едри банкноти.

Това доказва, че може би за първи път Любо Киров е открил човек, който да е истински и честен с него, тъй като повечето от досегашните му партньори го използваха предимно или само за пари.

Това беше и най-голямата му болка, заради която предпочиташе да бъде сам, отколкото зле придружен. Дано днес съдбата да му се усмихне вече!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар