Фатална грешка: Ани и Виктор са смазани заради най-скъпата ни абитуриентка!

Фатална грешка: Ани и Виктор са смазани заради най-скъпата ни абитуриентка!
3.8 (76%) 5 votes

Каролина-Клер се превърна в пример за това как не трябва да възпитаваш детето си, убедени са хората във Facebook!

Каролина-Клер на абитуриентския си бал

Каролина-Клер на абитуриентския си бал

Ани Цолова и Виктор Николаев получиха смразяващ удар, след като много зрители определиха едно тяхно решение за фатална грешка. Дори има доста от тях, които се заричат повече да не гледат „Здравей, България“, научи Kliuki.bg.

Причина за всичко стана гостуването на Каролина-Клер и майка ѝ в предаването тази сутрин. Хората са възмутени от снобските разсъждения и действия на двете. Припомняме, че Каролина се превърна в най-скъпата родна абитуриентка, след като стана ясно, че семейството ѝ е дало цели 15 хил. лв. за бала ѝ.

„Тези двете съзнават ли какви хора са? Можеше с тези пари да помогнат на някое сираче или на болен човек, да променят нечия съдба… Възмутително!“ – пише Facebook потребител.

Огромни нападки обаче в мрежата се забелязват и към Ани и Виктор за това, че са поканили двете дами в студиото. Майката на Каролина-Клер на практика сама се е самопредложила за гостуване, тъй като тя се е похвалила с бала на дъщеря си, изпращайки писмо до Нова ТВ. Водещите на сутрешното предаване пък веднага са реагирали с покана.

„Аз и моето семейство всяка сутрин гледаме Ани и Виктор, мислех ги за едни от малкото ни истински журналисти. Днес обаче ме разочароваха и опровергаха с решението си да покажат на цяла България две жени, които се хвалят с парите си в лицето на народа, който едва преживява. Повече няма да гледам предаването.“ – пише друга дама в социалната мрежа.

Каролина-Клер живее с раведени родители, но тези 15 бона са били заплатени от доведения ѝ баща, за когото подобна сума не е никакъв проблем. Той работи в американска компания и се предполага, че заплатата му е много по-различна от тези в България.

Каролина-Клер е поръчала няколко рокли за голямата вечер, при това от Дубай. Майка ѝ е дизайнер по професия и твърди, че щерка ѝ е наследила усета ѝ за мода.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Фатална грешка: Ани и Виктор са смазани заради най-скъпата ни абитуриентка!”

  1. Mar

    юни 03. 2016

    Каква ДИЗАЙНЕРКА Е МАЙКАТА??? ЗАВЪРШИЛА ШИВАШКИ ТЕХНИКУМ – НИКОГА, НЕ Е РАБОТИЛА. То се видя в ,,Цената на истината“, какво малоумно същество е. И малката кифла, решила да я продаде, затова й придала търговски вид с дубайската ролкя.

Добавете коментар