Кошмар: Християн Гущеров изригна бесен, смаза Мария! (Мечо се превърна в стръвница)

Кошмар: Християн Гущеров изригна бесен, смаза Мария! (Мечо се превърна в стръвница)
3.8 (75%) 4 votes

Мария понесе упреците и скандала на мъжа си Християн Гущеров!

Домът на Мария и Християн Гущеров се разтресе от поредния скандал. Този път обаче, предизвикан от кроткия наглед Мечо. Милионерът всъщност може да бъде оправдан, тъй като вината за състоянието му е на благоверната и нейната майка.

Християн Гущеров буквално си умрял от срам и не могъл да приеме поредната изцепка на тъща си, която не спира да се прави на малко момиченце. Свръх суетната майка на Мария кой знае защо си е въобразила, че прилича на тийнейджърка и не спира да се фука с разголени снимки в мрежата.

Мария

Мария и майка й за пореден път излагат семейството на Християн Гущеров и го правят за смях

Последната отново предизвика вълна от коментари, тъй като на нея Йорданка е заголила баджак като млада девойка. А един поглед върху лицето, ръцете и шията й е достатъчен, за да се разбере, че уви – годинките не прощават на никого, дори и на богата тъща като нея.

Коментарите и подигравките на много от потребителите накарали Християн Гущеров да се черви за пореден път. И, разира се, той си го изкарал на Мария, вместо на Йорданка.

„Каквото и да се говори за Хриси и семейството му, истината е, че това са хора с разум, образование, стил и класа. Както той, така и баща му Добромир Гущеров са крайно интелигентни хора, които държат да се представят на ниво в обществото. А жени като Мария и майка й определено ги излагат“, коментират близки до семейството на Гущеров източници.

Тъщата на Хриси се пусна отново в мрежата по баджаци. С чизми и къса пола, която изобщо не й пасва на годинките

Тъщата на Хриси се пусна отново в мрежата по баджаци. С чизми и къса пола, която изобщо не й пасва на годинките

От своя страна, Мария защитила майка си и обвинила Християн в прекалена консервативност и дори скучноватост. Което допълнително нагнетило обстановката в дома им.

Ако тези несъответствия продължат обаче, съдбата на брака на Марчето не е особено сигурна.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар