Шок: Красивата абитуриентка Дивна скандализира всички! (тези снимки ще ви втрещят)

Шок: Красивата абитуриентка Дивна скандализира всички! (тези снимки ще ви втрещят)
5 (100%) 2 votes

Дивна обра точките на абитуриентския си бал, но само дни по-късно се изходи на метеното!

Малката Дивна, която всички помним като откритието на Миро от Каризма, потресе всички. Само преди седмица талантливката завърши училище в родния си град Русе и се пренесе да живее в столицата.

Като абитуриентка Дивна обра точките и овациите на потребителите в мрежата, защото заложи на наистина стилно облекло, прическа и грим. Тя избра да се появи на бала си с красива и семпла бяла рокля, съчетана с изискани сандали и малка чантичка в нежен златист отенък.

Дивна

Дивна беше просто прекрасна на бала си миналата сряда

Косите й не бяха натруфени или направени на лелски кок, като повечето й връстнички, а свободно се пускаха по раменете. С две думи Дивна беше мечта.

Дни по-късно обаче, вече влязла в ролята на столичанка, чаровницата втрещи всички като се появи с продупчен нос, от който виси нещо като подобие на туземска украса. Другото сравнение определено е свинска зурла, на каквато Дивна сама е решила да превърне обонятелния си орган.

Тя се появи с новата си придобивка и видимо изглеждаше доста горда, по време на финала на „Като две капки вода“ в понеделник. А зрителите пред малкия екран, както и самите хора в залата на шоуто, не успяха да се сдържат.

А ето я на какво се направи само дни по-късно

А ето я на какво се направи само дни по-късно – вече като столичанка

„Какво е направило със себе си това момиче?! Дивна, полудя ли, нормална ли си или слънчаса?! Защо си се орезилила така, бе дете?! Приличаш на прасето у наше село. То бива да нямате и грам вкус, ама чак дотам да се докараш. Горката“, не спестиха критиките си към визията й редица потребители.

Вижте сами даровитата сладурана и преценете как ви харесва повече – като фино и красиво момиче или като подобие на героиня от свинската част на Енгри Бърдс.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар