Цветелина Бориславова с разтърсваща изповед за Бойко: Разделихме се заради политиката!

Цветелина Бориславова с разтърсваща изповед за Бойко: Разделихме се заради политиката!
3.8 (76.67%) 6 votes

Цветелина Бориславова най-после открехна за отношенията си с премиера

Цветелина Бориславова призна, че министър-председателя е имал специално място в живота й. Банкерката разкри за отношенията си с Бойко Борисов, защо са се разделили и как е стартирала бизнеса си. Успялата дама признава, че Борисов й помогнал да започнат самостоятелен бизнес.

Когато се запознават, тя работи във фирма и има връзки с Русия, Турция, Гърция. Бъдещият министър-председател дава идеята да си направят самостоятелна фирма, за да работят за себе си. Първата им фирма е свързана с текстил, като кръстница е тя, а Бойко движещия фактор. Така се ражда тяхната обща фирма Ипон.

Бъдещият премиер развива и охранителен бизнес. В онези времена Цветелина не е предполагала, че ще се занимава с политика, въпреки че признава таланта му за това. Когато Симеон Сакскобурготски става премиер, Бойко Борисов изпада в немилост. НСО поема охраната на царя и бъдещия премиер изпада в немилост. Това го сломи, въпреки че не се призна тогава, връща назад лентата красивата дама, пише Галерия.

Но много скоро след това царя премиер му предлага поста главен секретар и това му дава криле за добре свършената работа. Двамата влюбени обмислят предложението и Бойко й заявява, че ще приеме, ако работата му не пречи на нейната кариера. Тогава Цветелина Бориславова вече е банкерка в Сибанк. Но тя се съгласява, въпреки че в душата й остава съмнение, че това ще сложи прът в техните лични отношения. И предчувствието й не я лъже.

Цветелина Бориславова храни все още топли чувства към бившия си приятел

Цветелина Бориславова храни все още топли чувства към бившия си приятел

Тогава се случва и катастрофата с дъщеря й, а банкерката е убедена че това се явява съдбовен момент в отношенията й с премиера. И нещата помежду им наистина се объркват. „Разделихме се заради политиката!”, категорична е Цветелина Бориславова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар