Петя Стоичкова бясна: Злобата ще ви погуби! (Какво разкри роднината на Камата?)

Петя Стоичкова бясна: Злобата ще ви погуби! (Какво разкри роднината на Камата?)
5 (100%) 3 votes

Сестрата на Камата – Петя Стоичкова с гневено изказване към всички злобари.

За Петя Стоичкова се знае прекалено малко, защото самата тя винаги е държала да бъде извън центъра на вниманието, защото не иска да е известна с това, че е сестра на Ицо. Тя бе на юбилея на любимия си брат, но присъствието й остана незабелязано, за разлика от това на Михаела, Христина и Мариана Стоичкови. Петя не се подреди до любимите жени на Камата, а му се радваше отстрани, научи kliuki.bg.

Петя Стоичкова

Петя Стоичкова

На бенефиса Петя Стоичкова размахвала геврек под формата на осмица, която сама изпекла. Веднага се появиха твърдения, че Камата се срамува от нея и славата, която й се носи, и затова я е натирил да седи на трибуните, вместо във ВИП ложата при другите му роднини. Сред слуховете са, че върти кебапчета и кюфтета в селския магазин на пловдивското село Маноле, а пък преди това е работила като чистачка в Испания.

След тези твърдения, чашата на търпението на Петя Стоичкова преляло и тя отговори подобаващо на всички, насочили омразата си към нея. Тя е възмутена, че я описват като селска кръчмарка. Също така в Испания не е била, за да работи като чистачка, а за да оперират детето й. Вбесена, сестрата на Камата избухна и разкри, че в момента не работи, а съпругът й я издържа финансово. Също така тя за първи път се реши да разкрие в какви отношения е с легендарния си брат, пише pik.bg.

Петя разкрива, че с Ицо винаги са били в идеални отношения. Той й е купувал много неща, сред които и кола и апартамент в центъра на Пловдив, който е доста луксозен. Тя е категорична, че всички писания са плод на завист и нескромно заключва, че има за какво да им завиждат. Петя Стоичкова споделя, че винаги се е гордяла с брат си и ще продължава да го прави, каквото и да се изкаже за тях!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар