Гала не иска да повярва: Решението на щерка й Мари я остави без думи! (абитуриентката е категорична)

Гала не иска да повярва: Решението на щерка й Мари я остави без думи! (абитуриентката е категорична)
5 (100%) 4 votes

Гала остана безмълвна от неочакваното решение на дъщеря си Мари Будева!

Чаровната Гала не може да повярва на ушите си, след това, което й съобщи нейната най-голяма любов – единствената й дъщеря Мари Будева. Красивото момиче, което само преди дни възхити всички като една от най-стилните и прекрасни абитуриентки, вече порасна и сама взима решенията за живота си.

И първото, което е решила, е да се откаже от планираното следване в Италия. Мари Будева настоява да си остане в столицата и да кандидатства журналистика, за да наследи професията на своята майка.

Гала

Гала не вярва, че Мари се отказва от мечтите си в името на това момче

Това решение вцепени Гала, която се оказа раздвоена в чувствата си. От една страна това, че Мари ще си остане в родината, я накарало да полудее от щастие, защото тя дни наред плачеше, че ще трябва скоро да се раздели с детето си.

От друга гледна точка обаче, Мари Будева от години си мечтаела за следване в Италия и Гала се тревожи доколко родното образование ще може да й даде нужната реализация за в бъдеще, разкриват близки до водещата на „На кафе“.

„Гала най-вече се притеснява от друго. Тя знае защо Мари промени решението си и причината е юношеската й любов. След като през цялото време, докато беше ученичка, дъщеря й не се е занимавала с момчета, а си е гледала уроците, днес е влюбена до ушите. Не се знае обаче доколко това разкрепостено момче е за нея и дали си струва да прави компромиси със себе си и бъдещето си, заради него“, коментират близки до Гала.

Припомняме, че приятелят на Мари е синът на Джуджи, който е вече пораснал и е член на рок банда. Момчето редовно скандализира със снимки с алкохол и цигари, размахва средни пръсти и всякакви подобни простотии, които не на шега тревожели Гала.

„Добре е, че Мари ще остане в родината и при семейството си, но дано тази любов и връзка да не е най-голямата грешка, която ще направи“, стискат палци близките й.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар