Взрив: Истината за Виктор Николаев и Василена смаза Антон Хекимян! (виж какви ги върши годеницата му)

Взрив: Истината за Виктор Николаев и Василена смаза Антон Хекимян! (виж какви ги върши годеницата му)
4 (80%) 5 votes

Антон Хекимян е в ступор от това, което се случва между Виктор Николаев и Василена Гръбчева!

Антон Хекимян и Виктор Николаев са на нож отдавна, но към днешна дата мирише вече и на кръв. Докато преди време двамата размахваха шпаги единствено за това кой има по-висок рейтинг в сутрешните си блокове и кой е привлякъл по-актуални събеседници, но сега нещата са коренно различни.

От известно време насам годеницата на Антон Хекимян – журналистката Василена Гръбчева работи за екипа на сутрешния блок на Нова телевизия и по точно, пряко с Виктор Николаев. Дори самият той бил инициаторът за преместването й в предаването, тъй като отдавна я харесвал.

Виктор Николаев

Между Виктор Николаев и Василена Гръбчева прехвърчат флуиди

„Виктор винаги е казвал, че Василена е не само умна, работлива и кадърна, но и много красива и атрактивна като жена. Според него тя е родена за телевизионна звезда и затова направи пътека до шефовете, само и само да я вземе при себе си“, разкриват източници от кухнята на медията.

Василена Гръбчева и Виктор Николаев непрестанно работели рамо до рамо като тя го търсела за всевъзможни съвети и постоянно се консултирала с него за всичко. Очевидно било, че компанията на партньора на Ани Цолова й е повече от приятна, както и нейната на него.

Антон Хекимян обаче сън не го хващал от притеснения и ревност. Той отлично осъзнавал, че може да победи Виктор Николаев като колега и водещ, но не и като мъж. Защото от доста време насам жените се лепели повече на него, а Антон някак бил свикнал да остава в сянка от вниманието им.

„Към момента между Виктор и Василена още не се е случило нищо, но всъщност е. Те не са се изконсумирали, но това не означава, че няма флирт и страсти. Виктор се опитва да бъде по-сдържан и избягва да остава напълно сам с Василена, но тя флиртува с него при всеки удобен случай. Зарядът е толкова голям, че може да изчерви половината телевизия. Жалко за Антон, защото може скоро да се окаже без годеница“, клатят глави запознати.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар