Мария Илиева в несвяст: Срамната й тайна лъсна на показ! (шок подробности + СНИМКИ)

Мария Илиева в несвяст: Срамната й тайна лъсна на показ! (шок подробности + СНИМКИ)
3.8 (75%) 4 votes

Мария Илиева дава мило и драго, за да се котира като една от най-красивите певици, но уви!

Мария Илиева бавно, но сигурно започна да губи почва под краката си. След като години наред тя се славеше като една от най-вървежните и красиви поп певици – просто, защото нямаше други, днес положението й е повече от критично.

Застаряващата изпълнителка така и не може да случи в любовния живот, може би, защото се опитва да прикрие годинките чрез връзките си с малки момченца като рапъра Атанас Колев. Само че трябва да си признае, че не й се получава особено.

Мария Илиева

Мария Илиева крие страшен комплекс заради късите си крака

Певицата обаче бе тотално довършена днес, когато се разкри срамната й тайна. А именно огромният й комплекс към възкъсите й крачета. Да, ако не сте забелязали, вгледайте се и ще видите, че Мария Илиева действително е надарена с къси долни крайници. Поради което и прякорът й бил Мара Дакела, разкриват близки до обкръжението й източници.

Тези дни Мария Илиева хвърли в тъча плажуващи на родното ни Черноморие, когато отишла да се пече на плажа по… обувки на висок ток. Но не просто висок, а цели 15 сантиметра висок, при това на големи платформи в предната част на обувката, пише вестник „Всеки ден“.

Мария Илиева била облечена по бански, но едва се движела по пясъка, заради огромните кокили. Които я карали да криволичи и да се криви подобно на пияница, пресушил две дамаджани с парцуца.

Щом най-сетне се добрала до шезлонга, певицата се тръшнала на него с почти отчаян вопъл и не мръднала от мястото си с часове. Че и как да мръдне, когато това си е доста непосилна задача.

Мимето не сваля токовете от ученичка, макар че истината личи и с тях

Мимето не сваля токовете от ученичка, макар че истината личи и с тях

Представете си как се ходи по пясъка с токове?!

Представете си как се ходи по пясъка с токове?!

„Беше гротеска, пълна карикатура. Отгоре на всичко си беше вързала и парео около кръста, за да не видят хората откъде й почват крачката. Смешна работа. Ако ще и 50-санта токчета да сложи, всеки ще види, че крайниците й са късички като кебапченца“, коментират ошашавени свидетели на картинката.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар