Цветелина Грахич в несвяст, Слави Трифонов ще я вкара в болница!

Цветелина Грахич в несвяст, Слави Трифонов ще я вкара в болница!
4.8 (95%) 4 votes

В последните дни Цветелина Грахич е в затруднено здравословно състояние, което се дължи на шефа й Слави Трифонов.

Беквокалистката на „Ку-Ку Бенд“ Цветелина Грахич явно е прихванала ларингита, от който се разболя Слави Трифонов след концерта им в Лондон. Дългия няколко дни не е на екран, а певицата се чувства все по-зле и нищо чудно скоро да се тръшне на легло, разбра kliuki.bg.

Слави зарази Цветелина Грахич

Слави зарази Цветелина Грахич

Днес Слави и екипът му трябва да летят за Мадрид, където утре имат концерт, но все още не е ясно дали Цветелина Грахич ще отлети с тях и ще е в състояние да изкара тежкия спектакъл. Тя се влошавала с всеки изминат ден, но не е и единствената в „Шоуто на Слави“, която май е пипнала коварното възпаление на гласните струни. То е плъзнало като епидемия сред екипа и всички избягват да контактуват помежду си, за да не се заразят един друг.

Ларингънът си е доста тежко заболяване, при което се стига до там, че дни, а може и седмици, болният да не не може въобще да говори, а камо ли да пее. Докато Слави Трифонов си пести гласа и пее един път в годината и шоуто си, Цветелина Грахич извива глас доста често както в ефир, така и по участия. Също така това е третият голям концерт на бенда за по-малко от година, а все от тях изисква огромна подготовка и натоварване на гласните струни, пише bgdnes.bg.

За разлика от българите в Германия, тези в Испания ще имат шанса да се насладят на спектакъла на Слави и „Ку-Ку бенд“ било то с или без Грахич. Сумите за билетите от концерта в Берлин са напълно възстановени, както се е възстановил и Трифонов, за да може да понесе поредно тежко изпитание за гласа си. За съжаление, той пусна заразата сред екипа си и първата потърпевша е Цветелина Грахич.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар