Шарапова натри носа на Гришо, българинът е сразен!

Шарапова натри носа на Гришо, българинът е сразен!
3 (60%) 2 votes

Мария Шарапова разби илюзиите на Григор Димитров, който си мислеше години наред, че е незаменим!

Мария Шарапова пак е щастлива, но още не бърза със сериозното обвързване

Мария Шарапова пак е щастлива, но още не бърза със сериозното обвързване

Руската красавица Маша не страда много по нашия Гришо. Близо година след раздялата им тя вече е на върха на щастието. Причината е у испанския фотомодел Андрес Валенкосо, пише в. „Уикенд“. Той бил всичко, за което Мария Шарапова си е мечтала, разправяла самата блондинка. Двамата се виждали от доста скоро, но вече била убедена, че няма да намери по-добър за себе си мъж, научи Kliuki.bg.

Според слуховете, рускинята нарочно приказвала за уменията на испанеца в леглото, за да натрие носа на Григор Димитров. Тя споделила пред близките си, че Андрес е уникален по отношение на физическата любов и по-добър от него досега е нямала.

Медиите в чужбина обаче не са убедени в чувствата на Валенкосо към Мария Шарапова. Той има славата на женкар, търсейки материални облаги от жените. Преди време манекенът имаше връзка с 10 години по-възрастната от него Кайли Миноуг. Двамата бяха сгодени и Андрес доста време я залъгваше, че ще ѝ направи дългоочакваното дете, но в крайна сметка се оказа, че единственото, което е правел, е да харчи парите на певицата.

Ситуацията с Шарапова не е точно същата, но наподобява много, тъй като и рускинята е доста по-заможната страна във връзката. Тя все пак е малко по-млада от него, което се счита за плюс. Съмненията на мнозина обаче остават, понеже испанският модел не е свикнал да бъде обвързан само с една жена.

Самата Мария също не искала още да се задомява, въпреки че се говори доста усилено за това. Тя прежалила Гришо, но била убедена, че ѝ трябва малко повече време за ново сериозно обвързване. Намирала Андрес за идеален в това отношение, понеже той знаел отлично как да предразположи една жена към любовната магия.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар