Албена Вулева към Андреа: Дебела и жалка си, прасе и половина!

0

Албена Вулева разби Андреа на тема визия, отново показа, че не я харесва!

Острият език на родния шоубизнес Албена Вулева за пореден път демонстрира своята открита неприязън към фолк певиците и особено към една от тях. Блондинката атакаува жестоко Андреа, описвайки я като дебела и жалка. Повод за това стана снимка на певицата от участие в PLAZZA, на която половинката на Кобрата изглежда доста понаедряла, научи Kliuki.bg.

„Как пък на клиповете си слаба, а на живо си прасе и половина?! Кого си мислиш, че ще заблудиш?! Дебела и жалка си!“ – написа Албена Вулева в мрежата днес.

Тя и друг път е показвала своето негативно отношение към Андреа. Преди няколко седмици журналистката се изгаври с фолк дивата чрез снимка, на която бе изобразено как при търсене в Гугъл на Андреа излиза женска гръд, а не певицата.

Албена от известно време се намира в ужасно настроение и нападките ѝ към известните личности стават все по-ожесточени. Първо тя се раздели с дългогодишния си възлюбен, а после бе принудена да изтърпи унижението да отпадне от „Звездни стажанти“ за сметка на циганина 100 кила. На всичкото отгоре водещият на шоуто Шарлотов я заплашва със съд, ако не спре да говори и пише срещу него.

Андреа пък, поне на снимките, е наистина видимо напълняла и не се знае причината. Едва ли е бременност, тъй като изпълнителката на „Хладна нежност“ не спира да работи по нощите, а и Кобрата е традиционалист и би имал дете само след сключване на брак.

Факт е, че Албена Вулева не харесва Андреа. Въпреки че тв водещата винаги е показвала неприязън към изпълнителите от попфолк гилдията, сякаш към гаджето на Пулев лошите чувства у нея  са още по-засилени. Певицата едва ли би се занимавала със съдебни дела срещу журналистката, което пък дава основание за още по-ожесточени обиди в интернет.

Тази снимка на Андреа предизвика жестоките думи на Албена Вулева
Тази снимка на Андреа предизвика жестоките думи на Албена Вулева


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.