Наталия Кобилкина печели луди пари

Наталия Кобилкина печели луди пари
5 (100%) 3 votes

Наталия Кобилкина печели луди пари от професията си. Дамата с професионалните съвети в любовта и физическата ѝ сфера никак не страда от безпаричие. Макар да преживя личен проблем и да се разведе, тя не спира да печели от мнението си относно отношенията между мъжа и жената.

За всеки желаещ да чуе нейното мнение към семейните ценности и личните отношения трябва да си приготви сума от порядъка на 50 лева. Обичайно Наталия събирала групи от около десет души за своите лекции, което приблизително означава, че печели за час работа близо 500 лева, определено не е зле.

Наталия е една реализирана дама, с лекота тя проби в сфера, където конкуренция почти няма

Наталия е една реализирана дама, с лекота тя проби в сфера, където конкуренция почти няма

Да, може би не са мнозина специалистите, предлагащи тази услуга, но пък и сумите са доста прилични. Наталия Кобилкина е много търсен специалист и добре се е ориентирала в процеса на предлагане на продукт, който също е търсен. Така при един натоварен свой работен ден Наталия Кобилкина може да вземе до пет хиляди примерно, това се казва добър избор на професия, нали?!

Чаровната Кобилкина освен това има и малко разходи. Освен себе си и знанията си, тя има проблем единствено с намирането на помещение за своите доста популярни семинари. А често собствениците на клубове и заведения сами предлагат да участват, като ѝ дават поле за изяви, а така те получават много добра реклама и доходност след тези нейни лекции, коментират и от изданието „Всеки ден“ – ежедневник за новини и светски истории.

Наталия Кобилкина прибира около 1000 лева за по-малко от половин работен ден

Наталия Кобилкина прибира около 1000 лева за по-малко от половин работен ден

Наталия Кобилкина е с много добър маркетингов нюх и има усет за това как да рекламира себе си и бизнеса си, добавяме и от Клюки.БГ. Затова ние и желаем още успешни години и печалба, а освен това и късмет в личен план, където е по-слаба нейната успеваемост, но пък има време да се развие, защото още е млада.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар