Валери Божинов побеля! Биляна ли така рязко го съсипа?

Валери Божинов побеля! Биляна ли така рязко го съсипа?
4.8 (96%) 5 votes

Валери Божинов рязко се е състарил, откакто е с дъртото си коте Биляна Дол.

Футболистът на „Партизан“ Белград Валери Божинов се е поддал на напора не толкова на години, отколкото на стреса, а резултатът е видим – побеляла коса и брада. Играчът на сръбския тим е само на 30 години, а скоро ще го играе Дядо Коледа, научи kliuki.bg.

Валери Божинов е побелял драстично

Валери Божинов е побелял драстично

Откакто попадна в обятията на множество малки котета, които умело му изпиха както силите, така и сумите от банковата сметка, Валери доста се е променил. Видимо е отслабнал, има изморена физиономия, а най-явно си личи до какво водят златотърсачките по окосмяването на главата му. Все повече бели косми прошарват доскоро гарваново черната му коса. Но, както знаем, от много грижи се побелява!

В последно време Валери Божинов е в центъра на медийното внимание с глупавите си изцепки, начело със скандалните чатове, които разкриха и най-мръсните му тайни. Отделно от това, съпругата му Николета Лозанова обяви в национален ефир, че е подала молба за развод и сега футболистът се занимава и с адвокати. За капак на всичко се оказа новата му връзка със сръбкинята Биляна Дол, която е доста опитна в изкушаването и съсипването на спортисти.

39-годишната фризьорка има в миналото си един развод с футболиста и треньор Томас Дол, от който се е измъкнала доста по-богата. Откакто е с Валери, Биляна отново го раздава глезена футболна държанка. Само до преди дни двамата с Божинов се глезеха по царски в Дубай. След дългото време прекарано заедно, той явно се е почувствал доста стресирал и напът да побелее още повече, защото сега се е прибрал тихомълком в нас.

Валери Божинов зарязал Биляна в Сърбия и дошъл в родината си, за да подиша малко на спокойствие и да се отскубне от обятията на Дол, която явно приема нещата доста на сериозно и нищо чудно след някой друг месец да видим футболиста с чисто бяла коса!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар