Знойна тв водеща разби сърцето на волейболен национал!

Знойна тв водеща разби сърцето на волейболен национал!
4.7 (93.33%) 6 votes

Рая Пакова, която познаваме като екранна партньорка на актьора Захари Бахаров, е направила от Ники Пенчев най-тъжния мъж на света!

Ники Пенчев страда по Рая Пакова, иска от нея нещо повече от обикновен романс

Ники Пенчев страда по Рая Пакова, иска от нея нещо повече от обикновен романс

Една от най-пленителните ни тв водещи разби на парчета сърцето на своя възлюбен. Връзката между блондинката Рая Пакова и волейболиста Николай Пенчев напоследък изобщо не върви и причината е у телевизионерката, пише в. „Уикенд“.

Русокосата изкусителка все още не е скъсала с нашия нацционал, но по всичко личи, че скоро ще го стори. Отношението ѝ към него рязко охладняло, което накарало Ники да я подизира в изневяра. През ума му минавали какви ли не мъже, които подозирал за нейни любовници. Сред тях, разбира се, бил и Захари Бахаров, с когото Рая си партнира на екран.

Пенчев бил толкова отчаян за връзката си, че дори помолил треньорът Пламен Константинов да не го включва в състава на България за предстоящата Световна лига. 25-годишният волейболист не можел изобщо да се съсредоточи върху играта и затова счел, че ще бъде пречка за отбора.

От своя страна Рая Пакова се намирала в отлично настроение и постоянно била засичана да се забавлява с компании по заведения. Във Фейсбук тя почти няма снимки със своя възлюбен, докато в неговия профил е точно обратното. Това още повече засилва слуховете, че неговите чувства във връзката са по-силни от нейните.

В телевизионните среди Рая се води за една от най-знойните хубавици. Тя е с Ники от около година и оттогава формата му сякаш върви надолу. За блондинката се говори, че била от онези красавици, които изпивали ума на мъжа и не ги оставяли на мира и за миг.

Като друга причина за охладнелите отношения в двойката се счита желанието на Пенчев да има семейство с Рая, докато тя още изживявала младостта си и не искала толкова сериозно обвързване, дочу Kliuki.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Знойна тв водеща разби сърцето на волейболен национал!”

  1. Liza

    авг. 09. 2016

    голям боклук е рая пакова. поема го от гъза в устата без да чака покана.

Добавете коментар