Кичка Бодурова разкри голямата драма на Кристи-Жаклин!

Кичка Бодурова разкри голямата драма на Кристи-Жаклин!
4.5 (90%) 2 votes

Кичка Бодурова отново изпадна в плач (почти), когато заговори на лична тематика!

Кичка Бодурова оправда щерка си за снимките

Кичка Бодурова оправда щерка си за снимките

След като два месеца ѝ гледахме сълзите във „ВИП Брадър“, сега Кичка Бодурова бе напът пак да ни покаже чувствителната си същност. Тя едва не се разплака пред Кристина Патрашкова, когато заговори за големия комплекс, измъчващ детето ѝ от години, видя Kliuki.bg.

Оказва се, че за разкрепостените снимки на Кристи-Жаклин във Фейсбук си има основателна причина. Девойката си излага тялото на показ, тъй като избивала свой коплекс от детството. Тогава са ѝ се подигравали, че е с наднормено тегло и непривлекателна визия. Всичко е тръгнало от бабата на нейна приятелка в Бургас.

„Мамо, исках да видят, че не съм дебела и грозна“, ми каза тя.“ – сподели Кичка Бодурова в „Папараци“.

Именно подигравките в детството са най-тежкото изпитание в живота на Кристи-Жаклин дотук. В момента тя изглежда прелестно, но явно като малка е била по-пълна. В онези години голям удар за детето е била и раздялата на родителите му.

Кичка разкри, че се е разделила с Крис не защото е имало друг мъж в живота ѝ, а защото вече е нямало любов помежду им. Тя се е прибирала у дома и е започвала да плаче само при мисълта, че ще го види. Затова, за да не му изневери, е предпочела да се разделят.

„Кристи го изживя много тежко, но когато порасна, ѝ обясних всичко и тя ме разбра.“ – разказа естрадната изпълнителка.

В момента обаче брадърката отново е с бащата на Кристи-Жаклин. Не се знае как любовта им изведнъж пак се е възродила, но най-вероятно щерка им е най-щастливият човек.

Певицата коментира и темата с дует „Ритон“. Тя обяви, че не се чувства обидена на Катя и Здравко, а по-скоро те трябва да се чувстват зле, защото с поведението си в Къщата са обидили единствено себе си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар