Петя Дикова скандализира обществото, Сашо Диков бесен! (виж какво сервира щерка му)

Петя Дикова скандализира обществото, Сашо Диков бесен! (виж какво сервира щерка му)
3.7 (73.33%) 3 votes

Петя Дикова става все по-разкрепостена, но това вече граничи с пълна безвкусица!

Звездното чедо на Аня Пенчева и Сашо Диков – Петя Дикова не спира да се променя, при това по-бързо от очакваното. За лош късмет обаче, тази нейна трансформация далеч не е за похвала. Напротив – Пипи не спира да шокира и възмущава зрителите в предаването си.

Припомняме, че от известно време насам тя кани редовно чалгаджии, при все, че предаването й се нарича „CoolT“ – сиреч от „култура“. Ако в началото тя наистина залагаше на културата и нейни гости бяха поп певци, актьори, художници и други културтрегери, то в последното си предаване стигна дотам, че да покани Алисия и Фики Стораро заедно.

Петя Дикова

Петя Дикова си позволява все повече нелепици в ефир

Това обаче не беше всичко. Петя Дикова излезе в ефир с напълно прозрачна черна рокля от тюл, под която задължително се слага клин или друг тесен панталон. Пипи обаче бе решила, че е достатъчно да си надене едно боди и работата е готова.

Да, ама не – бдителни зрители моментално нададоха вой, че са видели дори гащите на дъщерята на Сашо Диков и я смъмриха, че този дрескод може да върви на много неща, но не и на предаване, което се излъчва в 11 часа предиобед и се гледа предимно от ученици.

„Петя Дикова напоследък здраво се дъни. Уж възпитано момиче с вкус и образование, а прави глупост след глупост. Какви са тези разголени вечерни тоалети в предаване почти сутринта. Защо не погледне как се облича Деси Стоянова, която й е колежка в Би Ти Ви и е всеки ден на екран по това време“, гневят се потребители в мрежата.

За Пипи обаче най-големият стрес дошъл от реакцията на татко й Сашо Диков, който вместо да я подкрепи и защити от нападките на зрителите, на свой ред й дръпнал яко конско. Диков бил категоричен, че не иска дъщеря му да се развява като палячо пред камерите и не на шега й изнесъл поредния урок за телевизионно поведение.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Петя Дикова скандализира обществото, Сашо Диков бесен! (виж какво сервира щерка му)”

  1. Светла

    юни 06. 2016

    Ми тя си е тъпа, вие какво искате от нея, дали е в 11 сутринта или вечерта, няма значение, не може да води по прозрачна рокля от която да и се виждат гащите. Гадже ли търси така? Така няма да дойде, тъкмо напротив.

Добавете коментар