Скандал: Истината за победителите в „България търси талант“ шокира всички! (зрителите са бесни)

Скандал: Истината за победителите в „България търси талант“ шокира всички! (зрителите са бесни)
5 (100%) 3 votes

Победителите в „България търси талант“ – Виво Монтана трябваше да останат втори!

Шоуто „България търси талант“ е поредното, чийто финал предизвика истински шок, а скандалът избухна само часове по-късно. Както вече знаем, с голямата победа и наградата от 50 000 лева се окичиха музикантите от Виво Монтана.

На второ и трето място съответно останаха сестрите Мирела и Пресияна от Русе, както и малката Жаклин Таракчи от София. Оказа се обаче, че Виво Монтана не е трябвало да бъдат първи, а втори. А победата всъщност принадлежи на гласовитите Мирела и Пресияна, разкриха източници от кухнята на медията.

България търси талант

Мирела и Пресияна трябваше да бъдат истинските победители в България търси талант, вместо Виво Монтана, но уви…

Истината, която малко хора подозираха е, че Виво Монтана всъщност далеч не са обикновени музиканти, дошли да мерят сили с останалите участници. Те се оказаха личната група на поп фолк дивата Камелия, с която тя обикаля по участия из различни нощни клубове на страната.

Също така Виво Монтана са били и гости не къде да е, а в самото „Шоуто на Слави“ и се радвали на голяма подкрепа и симпатии от страна лично на Слави Трифонов.

„Ясно е защо стана така и защо точно те отнесоха парите. Не, че не са добри, напротив. Но хората харесваха най-много двете сестрички. В сравнение с тях и огромния им талант, всички останали стояха някак си на заден план. Мирела и Пресияна бяха истинските победители, а не Виво Монтана. Дори малката Жаклин Таракчи получи адски много гласове от зрителите. Но в България е така – щом имаш подкрепата на големите и известните, всичко ти е уредено“, коментират бесни потребители в интернет.

Въпреки че не бяха короновани за победители, Мирела и Пресияна със сигурност ще имат безброй звездни моменти оттук нататък. А като нищо могат да се окичат и със световна слава, прогнозират вещи в музикалния бранш.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар