Слави Трифонов прекрачи върха на наглостта! Стори прецедент, който ще му струва скъпо

Слави Трифонов прекрачи върха на наглостта! Стори прецедент, който ще му струва скъпо
5 (100%) 4 votes

Слави Трифонов влезе в историята на музиката с концерта си в Мадрид, на който така и не се появи.

Както знаем, Слави Трифонов се разболя от ларингит след шоуто си в Лондон. Според специалисти, това вероятно е първият музикален концерт, на който титулярната звезда, чието име рекламира събитието, не участва в него, научи kliuki.bg. 

Слави Трифонов с поредна изцепка

Слави Трифонов с поредна изцепка

Така за пореден път Дългия доказа, че от него е възможно да се очаква всичко, а нашите сънародници в испанската столица останаха с не по-малко разочарование, след като разбраха, че няма да го видят на сцената, отколкото ако концертът въобще не се беше състоял. Шоуменът и бендът му, обаче, са преценили, че никак няма да е добре за имиджа им, ако отменят и този спектакъл, въпреки че и Слави и човек, и той може да се разболее. Новината, че спектакълът все пак ще се състои, дойде ден по-рано и всички останаха с впечатлението, че Трифонов е успял да се излекува, но напразно!

Разбира се, вълна на недоволство отново се надигна сред феновете на изпълнителя. Те останали безкрайно разочаровани, че Слави Трифонов не ги е удостои с вниманието си, а е пратил „Ку-Ку бенд“ да му свършат работата. Според притежателите на пропуски, той е трябвало просто да промени датата за по-късен период, когато се възстанови. Сегашната ситуация те приемат като неуважение към тях и към ангажимента, който е поел, пише vsekiden.com.

Заради заболяването на Дългия, част от билетите за залата в Мадрид останаха непродадени, тъй като пресметливи българи са решили да се презастраховат от подобно фиаско. Въпреки това пропуските бяха на цели, колкото за концерт на Енрике Иглесиас – между 35 и 50 евро, а според груби сметки, Трифонов е прибрал 1.5 млн. лева без въобще да се мерне на сцената. На нея се изявиха бенда му, вокалистите, както и Крисия, но феновете останаха дълбоко разочаровани и смятат, че Слави Трифонов е могъл поне да се появи и да се извини за невъзможността да пее пред тези, които отново му напълниха джоба, и то стабилно!


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Слави Трифонов прекрачи върха на наглостта! Стори прецедент, който ще му струва скъпо”

  1. цука

    юни 07. 2016

    СЛАВЧО С КОЛКО ЗАБОГАТЯ, КАТО ИЗЛЪГА МАДРИД

Добавете коментар