Тежко предателство смаза Галена: Не иска да повярва коя се прицели в Галин! (още подробности)

Тежко предателство смаза Галена: Не иска да повярва коя се прицели в Галин! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Галена за пореден път получи удар от жена, която считаше за своя приятелка!

Чаровницата на Пайнер – Галена е като вцепенена след жестокото предателство, което получи – за пореден път. След драмите и разбитите отношения с най-вярната й дружка и сестра Преслава, днес Галена се разочарова и от друга своя колежка, която дари с доверието си.

И това не е коя да е, а бившата съпруга на любимия й Галин – Десислава. Последната започнала видимо да се навърта около бившия си и не пропускала да флиртува с него, дори пред погледа на Галена. Това разкриха близки до обкръжението им източници.

Галена

Галена не може да повярва, не беше очаквала този удар

Припомняме, че Десислава изживява криза в отношенията си с Благой Найденов – едно, заради подигравките на хората, друго заради желанието й да има дете от него и отказа, който получи.

Очевидно ангелогласната изпълнителка изживява психическа криза, която избила в откровени флиртове и носталгия към бившия й мъж. Вина за това обаче има и самата Галена, която така повярва на колежката си, че започна все по-често да я събира с Галин и тримата да купонясват заедно с часове.

„Галена не повярва на очите си, когато видя Десислава в наистина опасна близост с Галин преди няколко дни. Случи се в заведението му, докато Галето беше излязла за малко навън, за да поговори със своя позната. Като се върна, какво да завари – наша Деси гушнала Галин и полегнала на рамото му като гугутка“, разкриват източниците.

Колкото и да е либерална и разбираща, Галена не останала безучастна към този факт, който вече й дошъл в повече. Тя от известно време забелязвала как Десислава постоянно се присламчва към мъжа й – уж, за да споделя тревогите и мислите си. Но всъщност очичките й блестели със странен блясък.

„Добре, че ги видя навреме, за да може да пресече тези мераци на Десислава още в зародиш. Не, че Галин ще се върне при нея, но все пак е мъж – като нищо можеше да се възползва. Ей така, за веднъж. Тогава със семейството им щеше да е свършено“, убедени са източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар