Шок: Анелия е съсипана, изгуби детето си! (ужасяващи подробности)

Шок: Анелия е съсипана, изгуби детето си! (ужасяващи подробности)
4.7 (93.33%) 3 votes

Анелия е загубила детето си през април, не е на себе си!

Страшна вест за чаровната певица Анелия покруси феновете и близките й. А именно, оказа се, че бившата жена на Коко Динев е изгубила детето си. Не, не става дума за прекрасната й дъщеря Ивон, която за огромно щастие е жива и здрава, а за бебето, което Анелия трябваше да роди.

Близки до обкръжението й източници разкриха ужасната новина, че Анелия е била бременна, но е направила спонтанен аборт и е изгубила бебето си едва преди два месеца – през април, пише агенция Пик.

Анелия

Анелия е била бременна от известен столичен бизнесмен

Таткото на това бебе също е известен. Става дума за популярен и много уважаван столичен бизнесмен, чието име обаче, засега остава в сянка заради голямата трагедия.

Самата Анелия била съсипана като научила за аборта си. Всъщност певицата карала цветна бременност и затова изобщо не подозирала, че носи дете в утробата си. Припомняме, че пак през април, певицата се появяваше на участията си странно подута и някак отекла, а всички се чудеха какво й е.

Оказа се, че тя не е надебеляла, нито се е отпуснала и занемарила външния си вид, а просто е била „трудна“. За жалост всичко приключи твърде бързо и Анелия е разбрала за аборта едва, когато е посетила лекар заради странно и нетипично според нея кървене.

Близки до нея разкриват, че тя е била страшно отчаяна от случилото се, но понеже не е знаела и не се е надявала на тази бременност, е успяла сравнително бързо да си наложи да се стегне и да забрави.

Разбира се, към момента това е напълно невъзможно, но Анелия упорито гони болката с работа и грижи за щерка си Ивон, така че със сигурност няма да е далече деня, в който отново да я видим широко усмихната. А колкото до въпросния мъж, ако той е нейният човек, никога не е късно – нито за семейство, нито за нова бременност.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар