Взрив: 100 Кила разтърси всички с това разкритие! (рапърът хвърли страшна бомба)

Взрив: 100 Кила разтърси всички с това разкритие! (рапърът хвърли страшна бомба)
4.5 (90%) 2 votes

100 Кила призна неочаквана от никого истина, всички са в потрес!

Дни, след като спечели голямата победа в шоуто „Звездни стажанти“ и доказа себе си пред цяла България, рапърът 100 Кила избухна с неочаквана от никого новина. Да си го кажем направо, той хвърли бомба, която взриви обществеността и най-вече феновете му.

Явор Янакиев обяви, че ще се откаже от музиката и повече няма да се занимава с рап. Да, ако щете вярвайте, но това е самата истина. 100 Кила е решил да промени изцяло живота си и да заложи на нещо наистина сериозно, което да го издържа в бъдеще време.

100 Кила

100 Кила къса с музиката, хвърли всички в тъча

И това няма да е бизнес като повечето – ресторант, хотел или друго, а директно нахлуване в света на брокерите. 100 Кила се запалил по тази професия след като гледал култовия филм с Леонардо Ди Каприо „Вълкът от Уолстрийт“. И решил, че ще пробва силите си някъде и един ден ще се пренасочи към същата професия.

Оказва се, че форматът „Звездни стажанти“ е бил не само начин за 100 Кила да изкара пари за благотворителност, но и да пробва силите си, за да разбере доколко и къде се позиционира в света на големия бизнес.

„Опитах и видях, че мога. И не само, че мога, ами съм най-добрият. Това е то – да излезеш от гетото, да си намал кой да те храни, да те образова и да ти покаже пътя, а сам да си толкова упорит, че да успееш. Радвам се с това, което показах и не ми пука кой какво ще говори за мен. Аз съм най-добрия и тепърва ще ви го показвам“, заричал се 100 Кила.

Разкритието му накара тези, които не го долюбват много-много като Албена Вулева и Юлиан Константинов, да си глътнат дъвките от изненада. Но ето на – Килата ги надви в предаването, защо да не може да го направи и в реалния живот?!


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар