Истината за Айкут на Мика Стоичкова лъсна! На него ли Камата ще повери дъщеря си?

Истината за Айкут на Мика Стоичкова лъсна! На него ли Камата ще повери дъщеря си?
3.8 (76.67%) 6 votes

Мика Стоичкова е в очакване на първата си рожба от годеника си Айкут, за когото у нас се знае твърде малко.

Любимият на Мика Стоичкова й е подбран именно от великия й баща, който е сметнал, че той е най-добрата партия за красивата му дъщеря. Какво е накарало обаче Камата да бъде толкова сигурен, че оставя Михаела в добри ръце? Разбира се, каквото и да си говорим, винаги става дума за пари, узна kliuki.bg.

Мика Стоичкова има мъж-мечта

Мика Стоичкова има мъж-мечта

Айкут, чието истинско име е Айк Рамадан, е родом от Шумен, но преди дълги години семейството му емигрира в Америка, където да се устроили царски. Майката и бащата на малкия тогава любим на Мика Стоичкова дават всичко от себе си, за да постигнат американската мечта. В резултат на усиления им труд, днес Айкут е начело на доходоносен бизнес за милиони.

Бъдещият зет на Камата и родата му притежават фирма в Маями, която се занимава с даване под наем на луксозни автомобили. За подобен бизнес е необходим солиден начален капитал, защото возилата, които предлагат, са на относителна цена по 200 бона. А в автопарка на семейството на Айкут подобни и доста по-скъпи коли има десетки. Сред клиентите им са едни от най-заможните хора в щата и съответно приходите са космически, пише pik.bg.

Освен това, фирмата на годеника на Мика Стоичкова предлага и дринк енд драйв услуги, а за Айкут е прек началник на няколко човека и става все по-умел в бизнеса, а оттам и все по-богат. Заради доброто му финансово състояние и хъса му да се развива, Камата е категоричен, че именно на него ще повери голямата си дъщеря, без притеснения, че ще й липсва нещо.

Мариана, майката на Мика Стоичкова, също била във възторг от зет си, защото пред годините съвместен живот с Христо осъзнала колко е важно да имаш до себе си истински мъж, който може да носи семейството на раменете си.

 


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар