Райна „изби рибата”: Феновете не вярват на изненадата!

Райна „изби рибата”: Феновете не вярват на изненадата!
3.3 (66.67%) 3 votes

Райна отново „отвя главите” на всички завистници

Чаровната Райна отлита зад океана, за да стане хайдутин. Гласовитката от Сандански е поканена на гранд събор от съотечествениците ни зад океана. Там красивата певица ще се вихри на сборище, на което емигрантите от Чикаго ще възраждат древната българщина. Една от най-голямата ни общност в Америка организира събор на 10 юни, на който организаторите ще предложат много изненади.

На състезанието ще има мятане на камъни, прескачане на ров и тояги, дърпане на въже, дърпане на дънер. Малгучаните ще се състезават с понита, ще правят сапунени мехури и ще се забавляват с клоуни. За останалите играчи ще има надцакване със здраво ръкостискане и дърпане с въже. Певицата ще пее народни песни, но вероятно също ще се включи в надпреварата. Пилето на поп фолка няма да бъде само, компания ще й прави известна рок банда. За доброто настроение на нашите съотечественици зад граница ще се грижат танцовите групи „Хорото”, „Балкански ритми” и още няколко формации.

Входът ще бъде отворен и без пари за всеки желаещ, а който иска, може да си носи и домашното барбекю.На същия ден вечерта, както и на следващия, санданчанката е поканена да пее пред българи в местен ресторант. Там тя ще изпълнява както народни песни, така и свои попфолк хитове. На 17-ти красавицата лети за щата Колорадо. В ресторант в Денвър е поканена да весели българските емигранти, след което отново се връща в Чикаго. После хваща самолета за България.

Певицата с огромно нетърпение лети зад океана. Райна е очарована от първото си турне в САЩ през 2012 година. Тогава тя „изби рибата”, защото имаше участия в петнадесет града в Америка. От чужбина тя се върна с осем пълни куфара с дрехи и подаръци, с които нашенците я бяха натоварили. Но не само това, нито 10-те хиляди снимки, които направила от обиколката из четирите краища на Америка и срещата със сънародниците впечатлила чаровната изпълнителка.

Райна изненада феновете си

Райна изненада феновете си

Най много й въздействало огромната радост и желание да пее на емигрантите народни песни и изобщо такива, в които се чува българска реч. Нейният своеобразен рекорд досега е подобрен единствено от Камелия. Блондинката по онова време обиколи цели деветнадесет града в САЩ, където била поканена, за да пее.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар