Ивана в несвяст: Виж какво й съобщи щерка й Теодора!

Ивана в несвяст: Виж какво й съобщи щерка й Теодора!
4.7 (93.33%) 3 votes

Ивана остана като втрещена от това, което научи от дъщеря си!

Певицата на народа – Ивана не вярва на ушите си. Тя беше буквално застреляна от новината на единствената й щерка Теодора, която я втрещи с желанието си да заживее под един покрив с мъж.

Момичето от години живее само, работи здраво и се развива, но досега не е имала такава сериозна връзка, която да я накара да пожелае да опита от семейния живот. Не, Теодора не бърза да се омъжва, но явно е доста влюбена в приятеля си, щом се е решила на тази стъпка.

Ивана

Ивана не иска да повярва, че малкото й момиченце вече е жена в пълния смисъл на думата

„Ивана не е на себе си, горката. И не, защото смята Теодора още за малко момиченце, което трябва да бъде до полата й и да го наставлява, а защото е притеснена да не би това момче да се окаже неправилният човек и да нарани детето й по някакъв начин“, разкриват близки до обкръжението на Ивана източници.

Красивата и нежна Теодора винаги е била момиче с принципи, добро възпитание и страхотна деликатност. Точно това обаче тревожело майка й, която не била сигурна, че Теди може да отстоява твърдо себе си в една връзка. Бояла се, че приятелят й може да се окаже като всички други мъже и да превърне живота й в ад с изневери, лъжи и прочие.

Самата Ивана има пълното право да смята така и да се бои. Припомняме, че на нея също не й вървеше в любовта и повечето от връзките й приключваха с трясък и разбито на парченца сърце.

Дори голямата й любов в лицето на Стоян Канара не й донесе мечтаното щастие. Освен, че прекара години в затвора, заради пласиране на забранени вещества, той така и не пожела да се разведе с жена си, а остави Ивана в позицията на любовницата толкова много години.

Затова и близките на Ивана разбират опасенията й и опита да предпази дъщеря си Теодора от бедите в живота и от собствените си грешки. Ако съдим по това колко разумно и сериозно е момичето обаче, разликата й с Ивана е очевадна и е причина да вярваме, че нейният живот ще се стече по коренно различен и успешен начин.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар