Тайната е разкрита: Ето го първият мъж на Кали, таткото на сина й Георги! (СНИМКИ + шок разкрития)

Тайната е разкрита: Ето го първият мъж на Кали, таткото на сина й Георги! (СНИМКИ + шок разкрития)
4.8 (95%) 4 votes

Кали винаги е отричала слуховете, че най-големият й син е дете на Георги Илиев!

Певицата Кали години наред слушаше как е родила дете от покойния шеф на ВИС-2 Георги Илиев, как първородният й наследник му е одрал кожата и още куп небивалици. Тя винаги е отричала това, но така и не пожела да покаже истинския баща на сина си.

Е, днес вече тайната е разкрита и Иван Димитров е пред вас. Да, това е първият мъж на изпълнителката, от когото тя зачева и ражда дете – детето, спрягано за незаконен син на Главния.

Кали

Големият син на Кали определено не е дете на Жоро Илиев, а на Иван Димитров – въпреки очевидната прилика

Всъщност Жоро Илиев има голям принос в майчинството на певицата, тъй като протяга ръка и спасява нея и тогавашния й любим Иван Димитров. Последният се занимава с внос и дистрибуция на алкохол, но в един момент го връхлитат сериозни проблеми, придружени с рекет и заплахи.

Тогава Кали, която вече се е превърнала в любимка на Жоро Илиев, търси помощ от него, а Главния буквално спасява кожите и на двамата. В знак на огромната си благодарност, Кали и Иван решават да кръстят момчето Георги.

„Това е цялата истина. Кали обожаваше Иван, а раздялата им я съсипа тогава. Нямаше как обаче да останат заедно и да продължат, защото тя си умираше да има още поне три деца, а той не искаше и да чуе. Едно му беше напълно достатъчно“, разкриват близки до обкръжението на певицата.

Ето го Иван - за първи път излиза наяве пред обществото

Ето го Иван – за първи път излиза наяве пред обществото

А това е новото семейство на бившия на Кали и малката му дъщеричка

А това е новото семейство на бившия на Кали и малката му дъщеричка

Към днешна дата Иван Димитров е щастливо женен за съпругата си Роза, с която скоро се сдобиха с прекрасно момиченце. Двамата с певицата обаче винаги са били и продължават да бъдат в чудесни отношения като се случва и дори да си ходят на гости.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар