Страшен скандал: Росен Плевнелиев е смазан, съпругата му го довърши! (ще останете шокирани)

Страшен скандал: Росен Плевнелиев е смазан, съпругата му го довърши! (ще останете шокирани)
5 (100%) 2 votes

Краят за Росен Плевнелиев настъпи и то по вина единствено на собствената му половинка!

Край с Росен Плевнелиев – поне като президент, а по всяка вероятност и като щастлив човек. Защото съпругата му Юлияна Плевнелиева, която цели пет години никой не успя да зърне редом до държавния ни глава, нанесе последния си и съкрушаващ удар.

А именно – жената на Росен Плевнелиев официално подаде молба за развод в Софийския районен съд. Това разкриха приближени до семейството на президента, пише вестник „Всеки ден“.

Росен Плевнелиев

Свърши се с Росен Плевнелиев – жена му издебна най-лошия момент, за да го срази тотално

На Юлияна Плевнелиева й паднало пердето и изпаднала в гняв, когато чула Радан Кънев да споменава, че Росен Плевнелиев може да участва на предстоящите президентски избори и да се бори за още един мандат. Това вече преляло чашата на търпението й и първата дама хукнала в съда.

Самият Росен Плевнелиев останал бесен от издайническия гаф на Радан Кънев, който всъщност сега го лишава от правото да се цани за президент отново. Знаем, че държавният глава трябва да е семеен, при това със семейство за пример. А Плевнелиев скоро ще бъде „щастливо“ разведен мъж.

Припомняме, че Юлияна Плевнелиева отдавна вече не дели един покрив с благоверния си мъж, а живее на семейни начала с новия си преятел. Стана ясно и това, че наскоро е взела децата си, които обитаваха президентската резиденция.

„Юлияна съсипа живота на Росен. Надали има първа дама по целия свят, която да си е позволявала подобно отношение към мъжа си пред народа. Дори Бил Клинтън получи публичната подкрепа на Хилари след чутовния скандал с Моника Люински. Каквото и да му е причинила, то е било зад стените на дома им, а не пред всички. Има си правила и протокол, който трябва да се спазва, но явно за Юлияна това не важи“, коментират възмутени източниците.


Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Страшен скандал: Росен Плевнелиев е смазан, съпругата му го довърши! (ще останете шокирани)”

  1. Ev

    юни 13. 2016

    Кой крив , кой прав все тая, Поведението и на тая ,, първа дама,, е смехотворно. Въпрос на възпитание е дори самоуважението, а на тази женица и липсва такова.

Добавете коментар