Пълен обрат: Щерката на Илиана Раева шокира семейството! (решението на Славея ги остави без думи)

Пълен обрат: Щерката на Илиана Раева шокира семейството! (решението на Славея ги остави без думи)
4.3 (85%) 4 votes

Славея Сиракова винаги успява да ошашави Илиана Раева и Наско Сираков!

Илиана Раева и Наско Сираков за пореден път останаха втрещени от голямата си дъщеря Славея. За разлика от малката Виолета, Славея Сиракова винаги е успявала да шокира родителите си и да им поднася изненада след изненада.

Припомняме, че преди време гръмна скандал с доста разкрепостените снимки на красавицата, която бе решила да се пробва като модел. Въпреки шушукането и злобните подмятания на хората обаче, Наско Сираков и Илиана Раева твърдо застанаха зад гърба на чедото си като й предоставиха цялата подкрепа, от която тя имаше нужда тогава.

Илиана Раева

Илиана Раева и Наско Сираков останаха без думи от решението на щерка си Славея – тя отново успя да ги хвърли в тъча

Днес ситуацията е коренно различна, тъй като Славея Сиракова вече порасна и определено помъдря. Тя хвърли бомбата като съобщи на семейсвото си, че се отказва от моделската професия, за да става… продуцент.

Славея има желание да се занимава с кино, но не като актриса или режисьор, а като продуцент. Първата й изява беше с филма за златните момичета от родната художествена гимнастика, който носеше заглавието „Страст“.

Лентата се получи успешна, но според критиците, това е било така, защото касае област, в която Славея е израсла и има огромната подкрепа на Илиана Раева. Далеч по-песимистично настроени са обаче към продуцентските й изяви оттук нататък, разкриват близки до звездното семейство.

Самите родители на Славея и особено Илиана Раева подходили с радост, но и със силна доза тревога относно намеренията на любимото си момиче. Те отлично знаят каква е конкуренцията в родния шоубизнес и как детето им може лесно да бъде смачкано от доказалите се титани в областта.

Надяват се обаче, че все пак тя ще успее, защото е надарена с тяхната сила, воля и борбеност. А това винаги е гаранция за успех.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар