Пълен смях: Ето на какво заприлича Благо Георгиев (Есмер в тотален шок)

Пълен смях: Ето на какво заприлича Благо Георгиев (Есмер в тотален шок)
5 (100%) 1 vote

Благо Георгиев пак стана за смях

Благо Георгиев иска непрекъснато да е под светлината на прожекторите, независимо на каква цена. Футболистът, който е по-известен с креватните си изпълнения, отколкото с постиженията на стадиона, сега има друга цел. Независимо с какво, той винаги е на върха на вълната. Последната изцепка на шавливия ритнитопковец отново хвърли в почуда неговите фенове. Те дори не успяха да познаят Благой Георгиев, който сега изглежда като добре изпечено пиле.

Съпругът на Есмер Емерова получи този тен, след като две седмици двамата с татарката обикаляха плажовете на Дубай и Турция. Шоколадовият загар е толкова силен, че белите му зъби стоят като изкуствени. Те наистина не са негови.

Защото суетният Благо наскоро изцяло си подмени старите с чисто нови, последен писък на денталната медицина. Срещу двадесет хиляди лева бившият национал се уреди с циркониеви зъбни импланти. След тази интервенция няма снимка, на която той да не се хили, все едно му белиш яйце, не спират да го одумват и върлите му почитатели,пише HotArena.

„С тази усмивка блестиш като чисто нова измита тоалетна чиния”, не спират да го подиграват онлайн потребителите.Загорелият Джизъс е обект на непрекъснати коментари из социалните мрежи. Бременната Есмер изпадала в шок, като четяла злобните подмятанията за нейния съпруг.
Световната шампионка по аржентинско танго изобщо не искала нещо лошо да се говори за Благо.

Благо Георгиев се превърна в печено пиле

Благо Георгиев се превърна в печено пиле

Колкото и да му беше набрала заради изневерите и купоните, които той спретваше по време на бременността и, като често си идваше в България, все пак го обичала и не давала прах да падне върху него.blago7

Благо Георгиев не й позволявал да чете гнусотиите по негов адрес, но тя все пак се докопвала до информацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар