Ужас: Това, което се случи с Джино, потресе всички! (само седмици, след като излезе от болницата)

Ужас: Това, което се случи с Джино, потресе всички! (само седмици, след като излезе от болницата)
4.7 (93.33%) 3 votes

Джино Бианкалана ужаси всичките си близки хора, това е брутално!

Победителят във Вип Брадър 2015 – Джино Бианкалана едва оживя. След чудовищната катастрофа с мотор в Чикаго и седем крайно тежки операции, той се прибра у дома си преди броени седмици.

Днес обаче една новина за него разтърси всички и буквално ужаси близките му. Оказа се, че дивият Джино изобщо не си е взел поука от трагедията и… отново е седнал зад волана. Да, няма лъжа или преувеличение – Бианкалана пак се прави на пилот от Формула 1, сякаш сам си търси белята.

Джино

Джино Бианкалана не го слуша главата, веднага пак се метна да шофира като луд

Близки до обкръжението му разкриха, че едва изтраял и няколко дни, за да се впусне отново в бясна надпревара по пътищата. Това е изключително опасно и не само заради евентуално ново ПТП, а и заради изричната забрана на лекуващите му лекари да напуска дома си.

Припомняме, че още докато беше под лекарско наблюдение в болницата, медиците ясно и точно заявиха на Джино Бианкалана, че трябва да остане възможно най-неподвижен, при това за месеци наред.

„Той обаче е луд за връзване. Не иска да слуша никого и твърди, че веднъж се живеело. Разправя на всички как няма да седи като някой старец у дома и да се пощи, а щял да живее на макс. Само че това на макс му костваше среща с отвъдното. Изкара късмет, но втори такъв шанс едва ли ще има“, тревожат се негови познати зад океана.

Някои пък предполагат, че самотата не понася на Джино заради изгубената любов и предателството на Джена, която веднага след края на връзката им забърса музиканта Наско Стоев, за когото идния месец се омъжва.

Може би точно този факт тежи на Бианкалана и с наближаването на датата той се чуди какви да ги свърши, само и само да не мисли за кошмарното за него събитие.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар