Световен скандал! Мария Шарапова изригна: Нарочно убиват Русия

Световен скандал! Мария Шарапова изригна: Нарочно убиват Русия
5 (100%) 2 votes

Мария Шарапова е повече от бясна и счита, че има заговор срещу нея и цялата ѝ страна!

Мария Шарапова скочи на Запада, бясна е!

Мария Шарапова скочи на Запада, бясна е!

Бившата на Гришо прие крайно тежко решението на Федерацията по тенис да я изключи от спорта за цели 2 години. След като първоначално се разкая и извини за употребата на допинг, сега Мария Шарапова вече започва да смята, че е станала жертва на световен заговор, научи Kliuki.bg.

Съмненията на Маша и всички около нея произтичат от там, че въпросният забранен стимулант мелдоний изкара втори руснак от спорта му в рамките само на два месеца. Александър Поветкин бе хванат миналия месец с допинг и също е наказан да не играе бокс в скоро време.

„Смятах, че всичко е плод на моя грешка, но днешното решение на ITF и това, което се случи и на мои сънародници, ме кара да мисля, че тук има и нещо друго.“ – изригнала Шарапова, цитирана от руската преса веднага след тежката си „присъда“.

В същото време в Русия също са готови да обявят война на световния спорт. Медиите там са на мнение, че нарочно е било забранено едно от най-често употребяваните вещества сред руските спортисти. Така Западът се стремял хем да отслаби физически руснаците, хем по-небрежните да не забележат новия списък и да бъдат хванати с допинг.

„Забраниха мелдония, който до миналата година се считаше за едно от най-полезните неща за всеки спортист, а в същото време по Олимпиадите наблюдаваме как други хора правят неща, непосилни за един човек.“ – пишат в Москва.

Припомняме, че мелдоний стана забранен от 1 януари тази година, а Мария Шарапова призна, че не е проверила обновяването на списъка. Тя отнесе 2 години извън тениса, което подлага под съмнение цялата ѝ кариера, защото при своето завръщане ще бъде на почти 31 г., а и ще ѝ бъде нужно време за навлизане във форма.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Световен скандал! Мария Шарапова изригна: Нарочно убиват Русия”

  1. Sedrik

    юни 08. 2016

    Ами права е, за жалост. Всичко се обръща срещу Русия, все те са виновни за всичко. Ние не вярваме на подобни “ допинг скандали“, защото ситуацията ни е ясна, Уилямс, която прилича на биче никога няма да бъде санкционирана, но Маша да. Негодници.

Добавете коментар