Кубрат Пулев остана смаян от тези признания на Тервел, вижте защо!

Кубрат Пулев остана смаян от тези признания на Тервел, вижте защо!
4.6 (92%) 5 votes

Кубрат Пулев остана без думи след признанията на брат си Тервел за него, Андреа и децата му.

Кубрат Пулев и брат му Тервел винаги са били синоним на достойни българи и истински мъже. Двамата избягват да се замесват в скандали, а имената им винаги са прославяли страната. Също така рядко дават интервюта за личния си живот, но Тервел проговори след раждането на втория си син Аспарух и умили мнозина, но най-вече брат си, научи kliuki.bg.

Кубрат Пулев се трогна от думите на брат си

Кубрат Пулев се трогна от думите на брат си

Той разкрива, че като малки с Кубрат Пулев са били буйни, но не и лоши деца. Извън ринга никога не е целял да провокира някого и да тества боксьорските си умения. От дете не е участвал в сбивания и е категоричен, че те не са начинът да решаване на проблемите. Въпреки че в момента се е отдал на бащинството, Тервел се смята да успял боксьор, защото има медал от Лондон, за разлика от спортисти от Америка и Германия.

За името си и тези на брат си и синовете си благодари на своя татко, които ги е възпитал с родолюбие и в негова памет продължават традицията. Със съпругата му Диана има дълга и силна връзка, разтресена единствено от свалката му с Лияна във „ВИП Брадър“. Днес Тервел не съжалява за участието си и казва, че бил влязъл пак, а певицата не е виждал в други обстоятелства, освен в къщата. Той е категоричен, че между него и Лияна не е имало нищо и всичко е било преекспонирано с цел рейтинг, пише hotarena.net.

По-малкият от братята Пулеви ревностно защити и дългогодишната любима на брат си – Андреа. Тервел е категоричен, че тя е достойна и образована жена, която знае три езика и умело защитава мнението си. Също така той умили Кубрат Пулев с думите си, че намира много общо между Андреа и баща им, защото и двамата са достойни и упорити хора, които много обичат да четат за история.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Кубрат Пулев остана смаян от тези признания на Тервел, вижте защо!”

  1. Georgina Pilkova

    юни 09. 2016

    Obojavam i obicham dvamata bratia -boksuri TERVEL I KUBRAT silni rodolubci ,dostoini i za primer balgari,sledia im jivota i se vazhishtavam ot tiah i tehnite saprugiBRATAT tervel e za primer da sa mu jivi i zdravi decata mi i vsichki okolo tiah

    inj Georgina Pilkova

Добавете коментар