Този SMS шокира Григор Димитров, Никол е бясна!

Този SMS шокира Григор Димитров, Никол е бясна!
4.8 (95%) 4 votes

Григор Димитров не може да повярва, старата любов се завръща, при това още по-силна!

Серина Уилямс отново пожела Григор Димитров, но дали ще го има пак?

Серина Уилямс отново пожела Григор Димитров, но дали ще го има пак?

Гришо е обект на интерес от какви ли не дами по света, но една от тях го е шокирала със странно мобилно съобщение. Серина Уилямс, с която Григор Димитров имаше лека авантюра преди 4 години, в момента отново атакува българина. Чернокожата американка се опитала да си върне любовта на своя колега с нестандартен SMS.

Най-добрата тенисистка в света уведомила Гришо, че го чака в леглото и е без дрехи. По този начин тя искала да покаже, че отново се интересува от него. Нещо повече, Серина дори намесила и Никол Шерцингер, която не била за него, както смятала Уилямс.

Григор Димитров останал повече от шокиран, тъй като не се бил чувал и виждал с американката от години, а сега получавал сигнал за зелена светлина от нея. Никол узнала почти моментално за случилото се и побесняла.

„Ще ѝ покажа коя съм, това мина всички граници вече, той е обвързан мъж все пак.“ – беснеела певицата.

Припомняме, че Серина Уилямс беше влюбена в Гришо, преди той да започне романс с Мария Шарапова. Дори се смята, че лидерката в тенис ранглистата счита българина за голямата си любов и че винаги ще го иска в живота си. Тя бе напът да го премахне от своя свят, след като го нападна жестоко заради връзката му с Маша, но сега явно отново е преосмислила отношението си.

В същото време това е пореден удар по честта на Никол Шерцингер. Откакто Григор не е с Шарапова, всякакви жени му се прдлагат, което се приемало тежко от певицата, считайки го за неуважение към нея. Освен Серина, фолк певицата Алекса също пожела да си легне с Гришо, както и още няколко известни дами от шоубизнеса на България, припомня екипът на Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар