Асен Блатечки проплака: Отнеха ми сина…

Асен Блатечки проплака: Отнеха ми сина…
4.3 (85%) 4 votes

Асен Блатечки е повече от бесен, не може дори да го скрие…

Асен Блатечки

Асен Блатечки

Актьорът не е на себе си в последно време, тъй като е на нож с новия на Диляна Попова. Както писахме, манекенката живее вече с мъж, това е Парашкев Тодоров – Финчи. Асен Блатечки не изпитвал вече нищо към колежката си, но му било неприятно, че синът му Борил бил прекалено близък с доведения си баща. Дори се говори, че 2-годишното дете наричало Финчи „татко“, което вбесявало истинския му родител, дочу Kliuki.bg.

„Тя се опитва да ме заличи от картинката, сякаш изобщо не съм баша на Борил. Създаде си ново семейство и с тоя при нея се опитват да ми вземат сина. Няма да им го позволя!“ – беснеел Асен Блатечки.

Напоследък Диляна Попова съвсем умишлено му правела спънки да вижда детето, надявайки се то да обикне повече мъжа, когото вижда повече. Този ѝ план засега сработвал страхотно, което пък още повече изкарвало от равновесие бившия ѝ възлюбен.

За лошото емоционално състояние на Асен Блатечки се заговори още преди 2 месеца. Тогава много от зрителите коментираха, че се е променил коренно в „България търси талант“, понеже по време на кастингите е демонстрирал благ характер, а на живите предавания – не. Предполага се, че точно по онова време актьорът е узнал за ситуацията с Финчи и това се е отразило на настроението му като цяло.

Близките до Диляна Попова пък много се радвали, че най-накрая е натрила носа на Блатечки, при това по може би най-жестокия начин – използвайки детето. Малкият Борилчо често отблъсквал истинския си татко за сметка на доведения си такъв.

Звездата от „Фамилията“ рискува да остане без любовта и на двете си деца, тъй като голямата му вече щерка също престанала да го уважава след изневярата спрямо майка ѝ. Според познатите на актьора, той вече си патил от поведението си на младок, при положение че се е запътил към 50-те.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар