Глория не говори с първия на Симона: Певицата е бясна, че щерка ѝ е станала „жертва“ на циганин!

Глория не говори с първия на Симона: Певицата е бясна, че щерка ѝ е станала „жертва“ на циганин!
4.3 (86.67%) 6 votes

Глория все още не може да си прости небрежността да остави Симона Загорова в прегръдките на мъж от ромски произход!

Красавицата Глория никога няма да приеме и забрави първия на Симона

Красавицата Глория никога няма да приеме и забрави първия на Симона

Примата на нашия попфолк от близо 4 години не общува, нито разговаря с колегата си Илиян. Глория и до днес не можела да му прости по никакъв начин, че се е възползвал от дъщеря ѝ, отнемайки ѝ невинността. Фолк дивата се чувствала предадена, че именно човек от собствената ѝ гилдия е сторил това.

Според запознати обаче Глория била бясна не за друго, а защото първият на Симона Загорова се явява циганин. 42-годишната певица от години се преструвала, че няма нищо против малцинствата у нас, а всъщност изобщо не ги храресвала. Освен това тя не била доволна, че първият опит на щерка ѝ дошъл с мъж, който има цели 14 години в повече от нея.

Както стана известно преди година и половина, Илиян е бил този, който е отворил на Симона портите към физическите наслади в любовта. Двамата се видели в нощно заведение и така станало всичко. Според слуховете обаче Илиян нямал вина в случая, тъй като на Мони, която тогава била едва на 16 г., много ѝ тежало, че още не е била с мъж, поради което поискала услуга от фолк певеца.

И двамата останали доволни от случилото се, но не и Глория, която се разсърдила много на Илиян. Говори се, че двамата се разминавали по светски събития, без изобщо да си продумат. Симона опитала да убеди майка си, че той не е направил нещо лошо, но певицата не искала и да чуе.

Настоящият възлюбен на Загорова се явява може би едва вторият мъж, с когото тя е консумирала любовта. Малко след случката с Илиян, Мони се запознала със Симеон Данев, когото Глория много харесва. И двамата вече са студенти, но все още са заедно, припомня Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар