Синът на Том Круз през сълзи: Изгубих баща си…

Синът на Том Круз през сълзи: Изгубих баща си…
5 (100%) 4 votes

Том Круз вече е загубена кауза, смятат всичкитве му близки!

Том Круз потресе целия свят с поведението си като баща

Том Круз потресе целия свят с поведението си като баща

21-годишният Конър проговори за състоянието на своя осиновител Том Круз. Според диджея, актьорът вече е друг човек и трябва всички да се примирят с това. Младежът дори счита, че баща му никога вече няма да се държи като родител към него или към останалите си деца, научи Kliuki.bg.

„Последователите на сциентологията вече са неговото семейство. Тази идеология отрича роднините и се стреми да те откъсне от тях. Много ми е мъчно, но вече нямам баща.“ – споделя през сълзи Конър Круз, цитиран от американски ежедневник.

Той е така наясно със сциентологията, тъй като бившата му приятелка я изповядва. Счита се, че именно това е развалило връзката им. Самият Том Круз беше бесен, когато преди две години синът му заряза Алана Мастерсън.

„Трудно се живее с такива хора. От личен опит мога да потвърдя, че който влезе в тази общност, никога не я напуска. Много жалко…“ – казва още младежът.

В същото време в САЩ разкъсват от критики Том Круз, понеже се говори, че той не е виждал биологичната си дъщеря – 10-годишната Сури, от близо 3 години. Именно оттогава датира и присъединяването му към сектата, което води към мисълта, че актьорът целенасочено не се вижда с детето си.

Бившите на Том – Никол Кидман и Кейти Холмс, също не спестяват критиките си към него. Двете дами били не просто бесни, а тотално разочаровани от актьора, понеже той загърбил децата им изцяло в последните години.

Шокът става пълен от това, че Том Круз дори не се чувал със Сури. Осиновените му деца вече били се примирили, но малкото момиченце много искало да чуе поне по телефона татко си. Единственото, което звездата от „Мисия невъзможна“ правел, било да издържа финансово детето, но не защото така искал, а защото съдът го е задължил.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар