Шок: Деси Стоянова напуска Сашо Кадиев?

Шок: Деси Стоянова напуска Сашо Кадиев?
5 (100%) 3 votes

Деси Стоянова вече не може да издържа на тази работа и се замисля да я смени!

Деси Стоянова не издържа вече с Александър Кадиев

Деси Стоянова не издържа вече с Александър Кадиев

Екранната половинка на Сашо Кадиев е напът да го напусне. Деси Стоянова не била никак щастлива на настоящата си работа, вещаят слуховете. Водещата на „Преди обед“ се считала за далеч по-сериозна журналистка, която трябва да отразява по-сериозни теми. В сутрешното предаване на Би Ти Ви се разглеждат повече истории със забавен привкус, което не се нравело на Десислава.

Освен това от години се говори, че репортерката не обичала много да работи със сина на Катето Евро. Тя го намирала за доста несериозен като поведение, а и не ѝ допадало, че той изпъква в двойката им. Твърди се, че Деси Стоянова побесняла, когато Слави Трифонов поканил Сашо Кадиев за водещ на „България търси талант“ миналата година, а нея – не.

Според слуховете, Деси се чувствала недооценена от екипа на Би Ти Ви като цяло. Затова се счита, че може да изневери на телезизията с Нова ТВ. Голямата любов на журналистката била свързана с печатната преса, защото обожавала да пише, но ниското заплащане там я държало на телевизионния екран.

Припомняме, че пътят на Деси Стоянова в журналистиката започна от в. „Сега“, където в края на миналото столетие се запозна с настоящия си съпруг Велислав Русев. Още оттогава датира любовта на репортерката към отразяването на политическия живот у нас. Баща ѝ също допринася за това, тъй като е член на БСП. Затова Деси вече години наред не се чувствала комфортно в „Преди обед“, където политиката изцяло отсъства от тематиката на предаването.

„С мъжа ми вечер гледаме сигурно по три емисии новини, за да се информираме за всичко.“ – сподели преди време Деси Стоянова в интервю, сякаш за да загатне, че е създадена за нещо повече от „Преди обед“.

Въпреки това обаче до момента Деси и Сашо се харесват на зрителите. Те правят много по-висок рейтинг на БТВ от „На кафе“ с Гала, което се излъчва по същото време по Нова ТВ, научи Kliuki.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар