Калин Врачански в търсене на ново гадже

Калин Врачански в търсене на ново гадже
5 (100%) 2 votes

Калин Врачански е в търсене на ново гадже! Както е известно, вече от доста време привлекателният за дамите актьор е без официална половинка. Освен това наскоро се заговори и че неговата бивша, но най-сериозна жена на сърцето му Силвия Петкова ще има бебе от друг мъж.

Дали заради това или по-други причини, но името на Калин постоянно се свързва с различни момичета, ту млада студентка, ту пък Преслава, която беше участник като самия него в предаването за имитации по Нова ТВ – „Като две капки вода“. Там Калин определено блесна с изпълненията си, а злите езици коментираха интрига между него и Преси. И все пак нищо не се разкри. Фолк певицата и любимка на мнозина Преслава стана все по-популярна в арт средите. Станимир Гъмов, а сега и Калин Врачански проявиха голям интерес към нея и това бе видно.

От доста време витае и мълвата, че Калин Врачански и красавицата Диляна Попова имат флирт помежду си, определено и това си остава само слух, но те често са заедно. По данни от изданието за новини „Лайфстайл“, наскоро симпатягата Калин убедил хубавицата да го придружи на публична изява, където искал да са заедно, а именно изложба на негов приятел-художник.

Калин Врачански един от най-желаните ергени у нас, дали е влюбен вече и в кого?

Калин Врачански един от най-желаните ергени у нас, дали е влюбен вече и в кого?

Все пак за Диляна Попова се коментира, че има труден характер и често се развалят връзките й с мъжете до днес – Таки, Дичо, Асен Блатечки – са все неуспешни запознанства, дали пък Калин Врачански ще успее да опознае характера на Дидито?!

Истината е, че за Врачански също се коментира често колко е своенравен и странен като гадже, затова от тяхната история може да излезе роман или едно голямо нищо, с времето ще се разбере, добавяме и ние. Все пак двамата са хубави и емоционални, желаем им късмет в любовта и всичко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар