Три години по-късно: Нанси Карабойчева не може да заличи голямата си липса

Три години по-късно: Нанси Карабойчева не може да заличи голямата си липса
4.8 (95%) 4 votes

Нанси Карабойчева не е напълно щастлива с настоящия си живот!

Нанси Карабойчева чака предложението на Добромир Димитров, но то не идва

Нанси Карабойчева чака предложението на Добромир Димитров, но то не идва

Три години изминаха откакто Нанси от Юнаците предложи брак в ефир на своя възлюбен Добромир Димитров, но пръстенът все още липсва от нейната ръка. Причината със сигурност не е у нея, тъй като тя многократно е подчертавала, че има огромното желание да се омъжи и да свие семейно гнездо. Добчо обаче е този, който през тези години не се реши на голямата стъпка, припомня Kliuki.bg.

Според слуховете, идващи от познатите на Нанси Карабойчева, тя вече едва издържала на тази несигурност. На няколко пъти намекнала ясно на волейболиста, че очаква предложение, при това поднесено по романтичен начин, но той не предприемал нищо.

През 2013 г., по време на „Мис България“, Нанси се обърна към Добромир в ефира на ТВ7 с думите, че е време двамата да се сгодят. Тогава връзката им беше от 3 години. След като изминаха още толкова, годежният пръстен все още липсва на ръката ѝ, което е доста странно.

Двойката прекара последната година в Италия, където Добчо играеше. Говори се, че Нанси се страхувала да не би той да я остави заради някоя италианка, тъй като волейболният ни национал бил ухажван непрестанно.

Другото нещо, което подтиквало Мис България 2013 към брак, било свързано с желанието ѝ за деца. Като жена от село, тя била възпитана, че трябва да се омъжиш и после да родиш много бебета още преди да навършиш 30 г. Нанси вече е на 23 г. и това я карало да бърза със семейството.

Припомняме, че Карабойчева стана много актуална преди 3 години, когато не само грабна короната на българския връх, но и се представи доста успешно в „Мис Свят“. Второто обаче остана на неофициално ниво, защото промяна в регламента в последния ден изхвърли българката от топ 20, където тя трябваше да бъде.


Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар