Истината: Ето как Лидия Ганева се добра до Детската Евровизия!

Истината: Ето как Лидия Ганева се добра до Детската Евровизия!
4 (80%) 6 votes

Лидия Ганева спечели сред много силна конкуренция, което още повече зарадва близките ѝ!

Лидия Ганева

Лидия Ганева

Пловдивската 10-годишна сладурана Лидия Ганева е най-обсъжданото дете днес, след като снощи успя да грабне първото място в конкурса на БНТ и да си спечели правото да участва в Детската Евровизия, която ще бъде проведена в Малта през месец ноември. Според семейството ѝ, тя е успяла по няколко причина, научи Kliuki.bg.

„За мен беше най-важно, като музикант, да бъде въздействаща и да съумее да изрази себе си. И мисля, че освен със сложността на песните, които изпълни, тя най-вече впечатли всички с това, че е изключително комуникативна с публиката докато пее и показва това, което се случва в сърцето ѝ в тоя момент.“ – каза пред камерата на БНТ майката на момиченцето Невяна Ганева.

Дамата е изкючително горда, че нейната дъщеря е сразила такава силна конкуренция, но за голямо нейно съжаление е изпуснала финала снощи, понеже в същото време е пътувала със самолет от Уелс към България. Невяна е народна певица и е имала ангажимент в чужбина вчера, но все пак е успяла да хване последните мигове от триумфа на детето си.

Лидия Ганева сподели в ефир, че не е очаквала да спечели и първоначално не е можела да повярва. Тя разкри, че от години следи „Евровизия“ и не само тази за деца. Голямата ѝ мечта е била именно да участва в конкурса и сега ще има възможността да я осъществи.

Преди дни пловдивското момиченце завърши трети клас и в момента смята да се отдаде на малко почивка, тъй като следва лятната ваканция. Говори се, че победата ѝ е предизвикала фурор в нейното училище и в целия Пловдив.

Задачата на Лидия Ганева не изглежда чак толкова сложна, защото тя ще трябва да подобри представянето на Габриела Йорданова и Иван Стоянов, които миналата година приключиха на девето място. Надеждите на България обаче са за повторение на подвига на Крисия Тодорова от 2014 г., когато страната ни зае втората позиция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар