Дженифър Лопес мечтала за това свое тяло

Дженифър Лопес мечтала за това свое тяло
5 (100%) 1 vote

Дженифър Лопес е мечтаела за това свое тяло, певицата и актриса е страшно популярна жена, тя има не само много последователи, тя е модел и емблема в много отношения – танци, сценично изкуство, мода, стил, женственост.

И все пак мнозина са тези, които смятат, че жените са красиви, щом са много слаби, а Дженифър Лопес никак не е, тя дори е характерна и известна със своето пищно и закръглено тяло, най-вече в задните си части. Тези своя популярна задница Джен дори застрахова, а освен това ѝ посвети и песен – хита от 2014 година, озаглавен „Booty”, цитират и от светското издание „Лайфстайл“.

Певицата е и актриса, както и професионалист в танците, на една от последните си пресконференции сподели, че за да запази своето собствено излъчване, самочувствие и себе си, тя се е борила истински. Още в началото на кариерата й мнозина, както и хора от екипа й, предлагат да свали килограми, за да се впише в общоприетия и силно рекламиран облик на известните дами. Джен не просто отказва, а тя смята да стане известна точно с формите си най-вече. Гледала на тях като на преимущество, а не като недостатък, споделя хубавицата.

Днес известната ни като Джей Ло има прекрасна кариера, две деца, слава, почти всичко, за което е мечтала, но винаги е отстоявала себе си. Тя е вдъхновение за много момичета, които нямат перфектни мерки по света. Заради тях казва, че се чувства още по-горда със себе си и образа, който има в публичното пространство.

Тя наистина харесва себе си, затова и другите я харесват

Тя наистина харесва себе си, затова и другите я харесват

Да не забравяме че не всичко е визия, все пак Джей Ло е силно атрактивна и желана от мъжкия пол. За всяко нещо се иска смелост и увереност, а най-вече за да бъдеш себе си, особено в средите на шоубизнеса. Определено певицата има собствен стил, това е ценното в нея, добавяме и ние от светското онлайн издание „Клюки.БГ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар