Бременната Златка Димитрова: Няма да се омъжа за Миро!

Бременната Златка Димитрова: Няма да се омъжа за Миро!
4 (80%) 4 votes

Златка Димитрова проговори за първи път от новата си бременност насам!

Златка Димитрова не иска сватба

Златка Димитрова не иска сватба

Бившата Мис Плеймейт разкри някои подробности относно своя живот. Както е известно добре, Златка Димитрова за втори път е бременна и този път се надява да успее да износи и роди плода. Това обаче по никакъв начин не значи, че ще се омъжи за Миро. Напротив, Злати призна, че не подкрепя особено брака и един подпис дори пречи на връзката, видя Kliuki.bg.

„Нямам планова за сватба, не мисля, че това е от значение в любовта. Даже смятам, че когато се сложи този подпис, хората някак се сковават. На мен ми е добре така.“ – сподели Черната Златка в интервю за „Папараци“.

Брюнетката разкри още, че Миро всъщност не е разведен, тъй като целият процес се е усложнил от трети човек, чието име не спомена. Бизнесменът обаче вече бил подал документи и бракоразводното дело било в сила.

Относно бременността си, Златка Димитрова сподели, че се намира в края на своя пети месец, което значи, че би трябвало да роди през есента. Този път тя е решила да не дава такава голяма показност на бременността си, понеже предния път, когато е публикувала един куп снимки, нещата не са се развили добре за нея и бебето.

Големият кошмар на Злати обаче продължава да бъде майката на Миро, която от години я обвинява за краха на брака на сина ѝ. Плеймейтката не се чувствала виновна, защото бащата на бъдещото ѝ дете ѝ бил споделил, че още преди да я срещне всичко между него и съпругата му било свършило.

Припомняме, че две години изминаха от трагедията на Златка Димитрова, в която тя изгуби първото си бебе чрез спонтанен аборт. Брадърката призна, че е имало период, в който не е излизала изобщо и е била в депресия, но сравнително бързо е излязла от този ад.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бременната Златка Димитрова: Няма да се омъжа за Миро!”

  1. Eлена

    юни 14. 2016

    Много нечистоплътен вид има,не го казвам от завист,а е факт!

Добавете коментар