Слави Трифонов категоричен: Ще се оженя!

Слави Трифонов категоричен: Ще се оженя!
4 (80%) 4 votes

Слави Трифонов е повече от сигурен, че все някога и неговият ден ще дойде!

Слави Трифонов иска да се ожени

Слави Трифонов иска да се ожени

Шоуменът, който се ползва с най-голяма слава в своя бранш у нас – Слави Трифонов, има пълното намерение да се ожени в идните години. Той разкри това в предаването „120 минути“, с което шокира мнозина, тъй като за него от много време се говори, че е против брака.

„Това, че не съм се оженил досега, е мой личен избор. Срещнал съм своите жени през годините, изживял съм каквото съм изживял, но смятам наистина да се оженя и ще го направя. Както се казва – и добре да живееш, накрая винаги се жениш.“ – отсече категорично Слави Трифонов по Би Ти Ви.

Въпреки цялата си популярност и огромните финансови средства, с които разполага, Дългия никога не е имал славата на женкар. Напротив, известни са едва няколко негови любовни връзки и всичките са били доста сериозни.

Говори се от години, че първата му голяма любов е Ваня Щерева, но тя му разбива сърцето, отхвърляйки го. Тогава Слави е бил прохождащ шоумен и продуцент на новоизлюпеното „Ку-ку“.

Първата му наистина сериозна връзка идва около 5-6 години по-късно, когато среща Маги Ангелова от Варна. Психоложката по онова време е определяна като сигурна негова съпруга, но нещо се случва и двамата прекратяват любовта си. И до днес обаче Слави и Маги поддържат контакт, вещаят всички слухове.

Откакто стартира своето шоу по БТВ, Трифонов е имал връзки само с жени, работещи за него. Такива са случаите с балерините Галя от „Сатен“ и Мартина от „Магаданс“. И двете бяха освободени след края на любовните си отношения с началника на предаването. Случаят с Алекс Раева е малко по-особен, тъй като певицата призна, че сама е решила да си тръгне от шоуто, след като разбрала, че Дългия няма намерение да прави семейство с нея.

През октомври Слави Трифонов ще закове цели 50 г., но още няма съпруга, нито дете. Към момента шоуменът дори няма възлюбена, но той е убеден, че скоро ще я срешне.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар