Ужас: Ето какво се случва в българско училище! (Шок разкрития + ВИДЕО)

Ужас: Ето какво се случва в българско училище! (Шок разкрития + ВИДЕО)
4.8 (96%) 5 votes

Снежанка Мустафова е принудена да търпи нехайството на служителите в училището, което посещава!

Една потресена и обидена майка се свърза с Kliuki.bg, за да се оплаче от училището, което посещава 16-годишната ѝ щерка. Анна Дамянова от години се бори с тежката диагноза на детето си Детска Церебрална Парализа, но хората, на които поверява Снежанка, показват истинска незаинтересованост към нея.

Върхът за семейството идва, когато служителка на СОУ „Луи Брайл“, в което се обучават деца с нарушено зрение, съвсем целенасочено спира Снежи от учебния процес и я игнорира, оставяйки бележка. Като причина от въпросната Росица се изтъква това, че детето има синузит и може да зарази останалите. Майката обаче веднага се свързва с лекари в тази област, които отхвърлят твърдението, че синузитът е заразен.

Според Ани, служителите в това училище просто не харесвали Снежанка, понеже нейната майка била единствената, която се осмелявала да си търси правата. Неведнъж г-жа Дамянова била изпадала в конфликт и дори скандал с учителки от въпросното СОУ, което явно се отразява на отношението към самото дете.

След въпросната случка с бележката Анна спира изцяло посещенията на Снежанка в училището и започва да си търси правата. Вече около 4 месеца тя води битка със системата в „Луи Брайл“, за което твърди, че изобщо не се грижи добре за децата.

Във въпросното училище в София като цяло изобилствало от случаи, които показват непрофесионално отношение. Анна разказа в социалната мрежа и за друга случка, в която съученик повалил Снежанка на земата, а учителите не сторили нищо. Разбира се, вина у момчето не може да се търси, тъй като то също е с увреждания.

Дамянова твърди, че недоволни от училищния персонал са много родители, но от страх предпочитали да не правят скандали и да търпят.

На вниманието ви предоставяме публикация на майката във Facebook, самата бележка в оригинал и специално видео по темата!

Anna

Anna1

Anna2

Anna3

Anna4

Anna5

Anna6

Anna7

Snejanka-belejka

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар