Слави Трифонов изхвърли едно приятелство на боклука! (ВИДЕО)

Слави Трифонов изхвърли едно приятелство на боклука! (ВИДЕО)
3.4 (68%) 5 votes

Слави Трифонов получи множество критики за отношението си към водещия на „120 минути“!

Слави Трифонов по време на "120 минути"

Слави Трифонов гледа надменно Светослав Иванов по време на „120 минути“

Журналистът Светослав Иванов от 4 години се радваше на добро отношение от Слави Трифонов, докато Дългия не гостува в предаването му вчера. Поведението на шоумена, по неясни много причини, бе изпълнено с арогантност и надменност както към „120 минути“, така и към самия водещ, забеляза Kliuki.bg.

Много от зрителите критикуват Слави във Фейсбук, тъй като считат, че се е заяждал с колегата си незаслужено. По едно време даже той подхвърли към Светльо ироничното и доста унизително „Ти си доста забавен водещ“.

Интересното е, че журналистът и шоуменът до вчера дори бяха нещо като приятели. Светослав Иванов е гостувал в „Шоуто на Слави“ цели два пъти, което за неговите скромни 32 г. е наистина доста. За първи път той седна на диванчето пред Слави през 2012 г., когато още беше част от bTV Новините, а миналата година се появи вече като водещ на „120 минути“.

Според слуховете, Светльо бил потресен от поведението на Слави Трифонов. Той предварително очаквал да бъде трудно с Дългия, но не очаквал, че гостът му ще се обърне лично срещу него и ще го подложи на унижения.

„Ама ти май много неща не разбираш.“ – каза подигравателно Слави на Светльо вчера.

Донякъде отношението на Трифонов бе породено и от това, че водещият опита да заеме позицията, че действието на сценариста Филип Станев, в което скъса снимката на президента, не е било правилно. Това сякаш предизвика шоуменът да се държи арогантно и нападателно.

Вече се говори в медийните среди, че с приятелството между Слави Трифонов и Светослав Иванов е свършено. Журналистът бил много обиден, защото преди това много пъти бил общувал с Дългия, а той дори не му загатнал, че ще се държи така при гостуване в предаването му. Самият шоумен обаче също вече нямал добро отношение към тв водещия, смятайки го за марионетка на властта.

Можете да гледате гостуването на Слави в „120 минути“ във видеото, което предлагаме на вниманието ви!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар