Николета Лозанова се изгаври с Ники Михайлов! (СНИМКА)

Николета Лозанова се изгаври с Ники Михайлов! (СНИМКА)
4.3 (85%) 4 votes

Николета Лозанова не пропусна да се подиграе със своя бивш възлюбен!

Провеждащото се в момента Европейско първенство стана удобен повод за гавра на Николета Лозанова към Николай Михайлов и всички „трикольори“. Хубавицата публикува в своя профил в мрежата снимка на националния ни отбор с телевизор. По този начин Ни Ло ясно иронизира факта, че отборът на България не е във Франция в момента и гледа Еврото по телевизията, забеляза Kliuki.bg.

Николета Лозанова се подигра с бившия си

Николета Лозанова се подигра с бившия си

Повечето коментари под снимката, поставена от Ники, споделят мнението, че гаврата е насочена основно към Ники Михайлов, с когото водещата на „Папараци“ имаше любовна връзка преди доста години. Тя остана с трайни лоши чувства към вратаря, тъй като многократно е признавала, че той ѝ е изневерявал.

Говори се, че именно забежките с други дами са причината и Алисия да не издържи и да напусне сина на Боби Михайлов. Неговата кариера обаче върви надолу още отпреди краха с фолк дивата. Той дори вече не е титуляр за България, което е удар по честта му.

Николета Лозанова пък от много време следи футбола, понеже Ники не е единственият футболист, с когото тя е била обвързана. Бракът ѝ с Валери Божинов стана обществено достояние. Прави впечатление обаче, че сякаш отношението ѝ към играча на „Партизан“ остана доста по-добро, отколкото това към националния вратар.

В същото време специалистите са единодушни, че Ники Михайлов се явява нещо като издънката на фамилията, понеже и баща му, и дядо му имаха по-успешна кариера. Борислав Михайлов е един от нашите герои от 1994 г., а Бисер Михайлов е също легенда на „Левски“ и националния състав. Най-младият представител на семейството вратари обаче е бил резерва във всички отбори, с изключение на „Твенте“. Това допълнително внася напрежение у него и играта му, както вещаят и слуховете.

Предоставяме ви снимката, с която Николета Лозанова се изгаври с Ники Михайлов!

Nacionali


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Николета Лозанова се изгаври с Ники Михайлов! (СНИМКА)”

  1. Бобо

    юни 14. 2016

    ТОЙ В ПРЕДАВАНЕТО “ МАРМАЛАД“ КАТЕГОРИЧНО И ЯСНО ЗАЯВИ НА РАДОСТ, ДА НЕ СЕ ХВАЩА НА БАС ,ЧЕ ЩЕ СЕ ВЪРНЕ ПРИ НИКОЛЕТА, ЗАЩОТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ ГО ИЗГУБИ. ТОВА Е И ПРИЧИНАТА ЗЛОБНА И ОТМЪСТИТЕЛНА ДА ПОМЕСТИ ТАЗИ СНИМКА. С ТОВА ПОКАЗВА КОЛКО Е КОМПЛЕКСИРАНА И ТЪПА И КАКВА ОГРОМНА ЗЛОБА И ЗАВИСТ ТАИ ТАЗИ НЕГРАМОТНА И НЕОБРАЗОВАНА, КОЯТО ПРОГРЕСИРА ЕДИНСТВЕНО И САМО С… ТЪПА , ЕЛЕМЕНТАРНА И ЗЛОБНА!

Добавете коментар