Брад Пит не е на себе си, атакува мощно Анджи!

Брад Пит не е на себе си, атакува мощно Анджи!
3.5 (70%) 4 votes

Анджелина Джоли получи упреци от собствения си съпруг, красавицата е на кръстопът!

Анджелина Джоли вбеси тотално Брад Пит, идва ли официалният им край?

Анджелина Джоли вбеси тотално Брад Пит, идва ли официалният им край?

Брад Пит не позволява на Анджи да се оттегля от снимачната площадка, съобщават зад Океана. Актьорът бил направо бесен, че жена му е отказала цели 30 млн. долара, когато не е приела предложението да се включи във филм, за който е била поканена да изпълнява главна роля, пишат колегите от Slava.bg.

Както Kliuki.bg наскоро ви съобщи, Анджелина Джоли вече била изгубила тръпката да бъде актриса и имала желание да се захване само с политика. Нещо, което обаче никак не се харесвало на мъжа ѝ, понеже парите в киното за нея били много повече към момента. Брад негодувал, защото Анджи още не била влязла във властта на САЩ и приходите ѝ от тази ѝ дейност били нулеви.

„Все пак тя трябва да не забравя, че семейството ни е от 8 члена и трябват пари.“ – казва Пит, цитиран от американската преса.

Актьорът бил направо бесен, че цялата тежест по издръжката на семейството падала само върху него. На всичкото отгоре той не бил никак щастлив и от това, че главната вина за толкова голямата им фамилия била именно на Анджелина Джоли, по чието настояване бяха осиновени три деца, а сега той трябвало да ги издържа.

Припомняме, че проблемите в тази звездна двойка започнаха веднага след сключването на брак преди 2 години. Дълго време се говореше, че и двамата прибягват до изневери от време на време, като дори веднъж Брад Пит се появи пребит от жена си. Това не ги раздели, но когато стане дума за пари, нещата сякаш придобиват друго измерение.

Очаква се бившият на Дженифър Анистън да „приземи“ Анджи и тя да се върне към кариерата си на актриса, защото в противен случай би могло да се стигне и до развод между тях.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар