Нешка Робева за трагедията с Цвети: Илиана Раева искаше най-добрите лекари!

Нешка Робева за трагедията с Цвети: Илиана Раева искаше най-добрите лекари!
4.4 (88%) 5 votes

Нешка Робева сподели подробности относно ситуацията с голямата трагедия, сполетяла Цветелина Стоянова!

Цветелина Стоянова с гаджето си

Цветелина Стоянова с гаджето си

Докато красивата ни гимнастичка още се бори за живота си, версиите за случилото се продължават. Нешка Робева вкара малко яснота по случая. Оказва се, че Цвети не се е чувствала добре още преди дни и това е причината да откаже сама участие на Европейското първенство, научи Kliuki.bg.

„Каза, че ѝ е зле и помоли да не я включват в състава на България на предстоящото Европейско. Момичетата бяха много разочаровани. Говорих с Илиана Раева по телефона и тя каза, че здравето на детето е по-важно от всяко състезание и ще потърси най-добрите лекари веднага щом се върне. Случилото се е една голяма трагедия.“ – сподели Нешка Робева пред камерата на Би Ти Ви.

Илиана Раева се върна от Гърция вчера, но Цветелина Стоянова не успя да дочака помощта ѝ, тъй като падна от шестия етаж. В момента нейното състояние е повече от критично. Тя е претърпяла вече операция в „Пирогов“ и лекарите са потвърдили, че в следващите 24 часа ще се рабере дали ще оцелее. Травмите ѝ са по корема, гръдния кош и прешлените.

Все още не може да се изясни каква е причината за падането на Цвети. Съседите на 21-годишната девойка споделиха по телевизията, че тя не е показвала някакви проблеми, свързани с депресия. Това за момента изключва от разследването вариантът за опит за самоубийство. По думите на Нешка Робева може да се заключи по-скоро, че проблемите ѝ са били физически, макар че не е изключено това нейно некомфортно състояние да се е дължало на емоционален срив и затова да не е заминала с колежките си за турнира.

Цветелина Стоянова е една от най-обещаващите и вече доказани грации на България. Ина Ананиева разчита изключително много на нея. В момента цялата страна стиска палци Цвети да се пребори за живота си.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар