Ето какво ще стане със Слави Трифонов след Би Ти Ви! (Няма да е политик)

Ето какво ще стане със Слави Трифонов след Би Ти Ви! (Няма да е политик)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов има резервен план и вече работи по него!

Слави Трифонов ще продължи с телевизията и след БТВ

Слави Трифонов ще продължи с телевизията и след БТВ

Дните на Дългия в Би Ти Ви са към своя край, но той се е подсигурил и няма да остане без работа. От месеци Слави Трифонов подготвял нов проект, който щял да предложи на други телевизии. Интересното е, че най-вероятно той няма да иска да слезе стъпало надолу в тв сферата и затова се очаква да опита своя шанс в Нова ТВ, което би шокирало шефовете на БТВ.

Самият шоумен загатна за това, че ще продължи да се занимава с телевизия, а няма да стане президент или друг вид политик. Тогава обаче малцина разгадаха думите му, което видимо изнерви Дългия, забеляза Kliuki.bg.

„Ако не подновя договора си с Би Ти Ви, ще направя така, че да може моят екип да се чувства добре.“ – каза Слави Трифонов пред Светослав Иванов в „120 минути“ преди два дни.

За да внесе разнообразие и да не се изчерпа бързо, този път идеята на тв водещия била за по-различен тип шоу, в което да се наблегне най-вече на музиката и по-малко на гостуването на звезди. Има вероятност в предаването да се търсят нови таланти в пеенето и музиката, подобно на „Гласът на България“, което вече бе разработено от Слави.

Повечето слухове обвързват Дългия с политиката, която щяла да му бъде спасителен бряг след края на „Шоуто на Слави“. Шоуменът обаче не искал да оставя „Ку-ку бенд“ и останалите от екипа му без работа. Той възприемал тези хора като свое семейство, особено при положение че все още не е направил такова, тъй като няма съпруга или дете.

Към момента Слави Трифонов е обвързан в договорни отношения с Би Ти Ви до 1 септември. Почти сигурно е, че щом досега не му е предложен нов довор, такъв изобщо няма да има. По всичко личи, че гъдуларят от Плевен ще стане жертва на политиката на телевизията от последните няколко години, изискваща постоянно свиване на разходите.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар